Recep Konuk’tan Adaylık Sinyali! Selamünaleyküm!

Recep Konuk’tan Adaylık Sinyali! Selamünaleyküm!
 İnternet Editörü
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin erken genel kurula gitme kararının ardından gözler aday olacak isimlere çevrildi. Recep Konuk’un dünkü paylaşımı ise adaylık iddialılarını beraberinde getirdi

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde 27 Temmuz Cumartesi günü erken genel kurul gerçekleştirilecek. Genel kurul öncesi aday olacak isimler merakla bekleniyor.

Mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu’nun adaylığının devam etmesi beklenirken, yeni adaylar da kulislerde konuşulmaya başladı.

KONUK, ‘SELAMÜNALEYKÜM’ DEDİ

Eski Başkan Recep Konuk’un aday olma iddiaları kulislerde dolaşmaya devam ediyorken, Konuk’tan manidar bir paylaşım geldi.

Konuk, sosyal medya hesabından, kollarını sıvadığı bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Selamünaleyküm’ yazdı.

Yapılan paylaşım ile birlikte Konuk’un adaylık iddiaları da doğrulanmış oldu. Paylaşım beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

ERKOYUNCU YENİDEN ADAY OLACAK!

Öte yandan, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Mevcut Başkanı Ramazan Erkoyuncu’da yarıştan çekilmeyerek aday olacak.

Erkoyuncu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Çiftçilerimiz, Kooperatif Ortaklarımız; Görevi bizlere tevdi ettiğiniz günden bugüne 3 yıldır alın terinizin karşılığını almanız adına verdiğimiz mücadelede yürekten destekleriniz azmimizi hep yüksek tuttu, birlikte başarmamıza vesile oldu. Aramızda oluşan bu samimi gönül bağının daha da güçlenmesi için sizlerden bir dönem daha yetki istiyoruz. Çıktığımız bu yolda vereceğiniz her bir destek bizler için çok kıymetlidir.”

Kaynak:Konya'nın Sesi