Konyalılar buraya akın etti! işte o görüntüler

Konyalılar buraya akın etti! işte o görüntüler
Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen 'Karatay Lavanta Günleri' etkinlikleri halkın yoğun ilgisiyle başladı.

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen 'Karatay Lavanta Günleri' etkinlikleri halkın yoğun ilgisiyle başladı.

Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan Karatay Lavanta günü etkinliklerine Konya'da yaşayan halkın yanı sıra, şehir dışında yaşayan insanların da uğrak merkezi oldu.
Karatay Lavanta Bahçesinde düzenlenen etkinlik, lavanta bahçesinde gezintinin yanı sıra, çocuklar için birbirinden eğlenceli oyun alanının da yer alması gelenleri zevkli anlar yaşatıyor. İki gün sürecek olan etkinlikler saat 9.00 itibarıyla kapılarını açarken, saat 22. 00 da ise kapanıyor.

"ETKİNLİK KONYA'YI TANITMADA ÖNEMLİ ROL OYNUYOR"
Etkinlik hakkındaki görüşlerini Konya'nın Sesi Gazetesine değerlendiren ziyaretçiler, keyifli anlar yaşadıklarını dille getirdi.
Etkinlikleri geçen seneye oranla gelişmiş bir şekilde bulduğunu söyleyen Ahmet Bey, "Etkinlikler Konya'yı tanıtma açısından büyük önem taşıyor. Belediye baya özen göstermiş. Gecen yıla göre çoğu şey düzenlenmiş. Halktan ricam gelince temiz tutsunlar."


Kalabalık olacağı için ziyarete erken saatte geldiğini aktaran Ebru Günay, ise şöyle konuştu; "Buranın büyüleyici bir güzelliği var. Her şey çok güzel görünüyor. İlerleyen saatlerde burası çok kalabalık olacak o nedenle erken geldik."

ŞEHİR DIŞINDAN DA GELEN ZİYARETÇİLER DE VAR
Lavanta Günleri etkinliklerine Adana'dan geldiğini belirten Ülkü Güldem, davet üzerine geldiğini söyledi. Sözlerini devam ettiren Güldem, şunları ifade etti; "Her şey muhteşem görünüyor. Oyun alanları, lavanta bahçesine, hepsi çok ince düşünülerek yapılmış. Arkadaşım davet edince Adana'dan kalkıp geldim."

Etkileri sosyal medya hesabından görüpte geldiğini aktaran Nisa Yurt, annesiyle birlikte Malatya'dan geldiğini vurguladı. Çokça fotoğraf çektirdiğini anlatan Yurt, geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek sözlerini noktaladı. •ŞAHİN YALDIZLI-SEVİM AKSOY PARLAK

Kaynak:Konya'nın Sesi