Konyalı Kadınların En Sevdiği Festival Başlıyor!

Konyalı Kadınların En Sevdiği Festival Başlıyor!
 İnternet Editörü
12-15 Haziran tarihleri arasında Konya Dedeman Otel’de düzenlenecek Başkent Festivali için geri sayım başladı. Konyalı hanımların yoğun ilgi gösterdiği festivalin detayları haberimizde…

Türkiye’nin en büyük tesettür festivallerinden birisi olan Başkent Festival Konya’ya geliyor.

Giyimden aksesuara, ev tekstilinden, çanta ve ayakkabıya kadar birçok sektörden firmaların bulunduğu festival Konya Dedeman Otel’de başlayacak.

12-15 Haziran tarihlerinde yapılacak olan festivalde 150 firma yer alacak.

KONYALI HANIMLAR BİZ GELİYORUZ

Konyalı hanımların yoğun katılım gösterdiği festival hakkında açıklamalarda bulunan Türkan Eraslankılıç, “Konyalı hanımlar biz geliyoruz” diyerek seslendi.

Eraslankılıç festivalin detayları hakkında hesabından şu ifadeleri kullandı: “Konyalı hanımlar, 12-15 Haziran arasında en sevdiğiniz markalar, sezonun en trend ürünleri, bayram festivali için yüzde 70’e varan dev indirimlerle sizler için getiriyoruz.

Bayrama özel festivalde birçok ürün birçok marka Dedeman Otel’de sizler buluşacak. Biz sizi çok seviyoruz. Sizlerde bizi yalnız bırakmayın.

Festival dört gün boyunca sabah 10:00 akşam 22:00 arası yapılacak.

BAŞKENT FESTİVAL NEREDE OLACAK?

Başkent Festival, Konya Dedeman Otel’de yapılacak. 12-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festival pek çok kesime hitap edecek.

DEDEMAN OTEL NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Kültürpark turnikelerinden 63, 64, 65, 66, 67 numaralı otobüslerden birine binerek Dedeman Otel durağında inildiğinde Dedeman Otel’e ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra Konya Sille Yolu-Çimenlik minibüsü ve Eski Garaj-Akıncılar minibüsleri de Dedeman Otel’in önünden geçmektedir.

Kaynak:Konya'nın Sesi