Lise mezunu olmanız yeterli! Birçok ilde yeni kadrolara alım yapılacak

Lise mezunu olmanız yeterli! Birçok ilde yeni kadrolara alım yapılacak
Türk Standartları Enstitüsü tarafından yayımlanan duyuruda birçok ilde personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki lise mezunu olmanın yeterli olduğu ilandaki diğer şartlar neler? Başvurular açıldı mı?

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirmek için 184 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

HANGİ ALANLARA PERSONEL ALINACAK?

Enstitü merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 22 tekniker, 3 muhasebeci, 81 memur, 24 koruma ve güvenlik görevlisi, 5 şoför, 41 odacı (hizmetli), 1 boyacı-badanacı, 2 bahçıvan ve 5 teknisyen olmak üzere toplam 184 personel alınacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Personel alım başvuruları 20 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını, e-Devlet üzerinden Türk Standardları Enstitüsü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuruda istenilen belgeleri de sisteme yüklemek suretiyle yapabilecek.

Eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecek. e-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak.

personel.jpg

Elden yapılan veya posta yoluyla gönderilen başvurular kabul edilmeyecek.

Tabloda yer alan pozisyonlara başvuracak adayların mezun oldukları öğrenim programları ve tespit edilen KPSS puan türlerine göre, en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere yapılacak sıralamaya göre, atama yapılacak pozisyon sayısının 4 (dört) katı kadar aday sözlü sınava girme hakkı kazanır.

Ancak öğrenim programı ve puan türü için yapılan sıralama sonucunda son sıradaki adayla aynı puanı almış olan adaylarda sınava katılmaya hak kazanır.

Sözlü sınava girme hakkı kazanan adaylar 16 Eylül 2024 tarihinde http://www.tse.org.tr adresinde duyurular sayfasından ve Kariyer Kapısı Platformu üzerinden ilan edilir.

SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Sözlü sınavın yapılacağı yer ve tarih http://www.tse.org.tr adresinde duyurular sayfasından ve Kariyer Kapısı Platformu üzerinden ilan edilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Kaynak:Haber Merkezi