ABD’de akıl olmaz olay: Önce üzerine yılan düştü, ardından şahin saldırdı

ABD’de akıl olmaz olay: Önce üzerine yılan düştü, ardından şahin saldırdı
ABD'nin Texas eyaletinde çim biçerken üzerine yılan düşen kadın, koluna dolanan yılan ile onu yakalamaya çalışan şahinin mücadelesi arasında kaldı.

ABD Texas'ta yaşayan 64 yaşındaki Peggy Jones, geçen ay çimlerini biçerken üzerine gökten bir yılan düştü. Yılan bir anda koluna dolandı ve sıkmaya başladı... Yılandan kurtulmaya çalışan Jones, kollarını sallarken bu kez bir şahinin saldırısına uğradı.

Yılanı almaya çalışan şahin, kadının kollarını pençeledi.

Öleceğini sanan Jones, "Yılan çok sert sıkıyordu ve ben de kollarımı havada sallıyordum. Sonra şahin üzerime çullanıp tekrar tekrar kolumu tırmalıyordu. Bağırıyordum, yılanın ısıracağından da korkuyordum. Yılan üzüme çarpıyordu, gözlüklerime vuruyordu. Ben sallıyordum, o tutunmaya devam ediyordu. Gözlüğümün camının kırıldığını ve gözlüğümde yılan zehri olduğunu fark ettim. Şahin yılanı çekerken, kolumu da havaya kaldırdı. Yılanı almak için kolumu defalarca pençeledi" diyor.

Bu mücadelenin kazananı şahin oldu, yılanı kolundan söküp götürdü. Acil servise götürülen Jones'un kollarında ciddi kesikler, sıyrıklar, ciddi morluklar oluştu.

Jones, "Bundan kurtulduğum için hayattaki en şanslı insan gibi hissediyorum!" diyor. Yılanın ise bu şahin veya başka bir kuşun gagasından düştüğü sanılıyor.