Usta ve Etyemez sendika başkanları ile buluştu

Usta ve Etyemez sendika  başkanları ile buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Memur-Sen ve Hak-İş Konfederasyonlarına bağlı sendikaların Konya şube başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Ali Dığrak ve Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Hak-İş Konya İl Başkanı Hüseyin Keçeci ve konfederasyonlara bağlı sendikaların şube başkanları katıldı. Toplantıda kamu görevlilerinin ve işçilerin talepleri, yapılan çalışmalar masaya yatırıldı, ortak akıl yürüterek yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için kurulan, yasal güvence altındaki kuruluşlar olduğunu belirten Leyla Şahin Usta, sivil toplum kuruşlarının yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların, problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ DÜZENLEMELER YAPTIK

Milletvekili Etyemez ise yaptığı konuşmada AK Parti olarak iktidara geldikleri günden itibaren kamu görevlilerinin ve işçilerin yanında olduklarını kaydetti. AK Parti iktidarı döneminde kamu görevlileri ve işçiler için yapılan düzenlemelere değinen Etyemez, “Her zaman Ülkemiz ve milletimiz için ter döken kamu görevlilerimizin ve işçi kardeşlerimizin yanında olduk. Onları yakından ilgilendiren önemli düzenlemeleri hayata geçirdik. Kamu görevlilerimizin ve işçilerimizin mali, özlük ve sosyal haklarında çok sayıda düzenlemeye imza attık. Bundan sonra da durmayacağız. El birliği ile kamu görevlilerimizi ve işçi kardeşlerimizi yakından ilgilendiren önemli çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu. •Banu Çiçekçi