Moda Fest Konya'da İnfluencer Rüzgarı Esti! Konyalı Kadınlar Dedeman Otel'in Rekorunu O Festival İle Kırdı...

Moda Fest Konya'da İnfluencer Rüzgarı Esti! Konyalı Kadınlar Dedeman Otel'in Rekorunu O Festival İle Kırdı...
9-11 Haziran tarihlerinde Konya Dedeman Otel’de düzenlenen Moda Fest giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, çocuk giyimine kadar birçok farklı sektördeki firmayı sizler için bir araya getirdi.

9-11 Haziran tarihlerinde Konya Dedeman Otel’de düzenlenen Moda Fest giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, çocuk giyimine kadar birçok farklı sektördeki firmayı sizler için bir araya getirdi.

Moda Fest, 9 Haziran’da başladı ve 11 Haziran akşamı son buldu. Festival boyunca Konya halkı ve Konyalı Influencerlar festivale yoğun ilgi gösterdi. Festival sonu değerlendirmesi olarak Festival Yöneticisi Betül Duman Turgay, gazetemize özel bütün merak edilenleri cevapladı.

‘KONYA BİZİ BİZ KONYA’YI ÇOK SEVDİK’

Moda Fest’e olan ilgiden bahseden Moda Fest Yöneticisi Betül Duman Turgay, “Biz 2015 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet veren bir kuruluşuz. 2022 yılında kitlemizin özellikle sosyal medyadaki kitlerimizin yoğun ilgisinden ve isteğinden dolayı 2022 yılında da festival fuarcılık sektörüne atılmış bulunmaktayız. Bu üçüncü festivalimiz daha öncesinde Ankara'da ve yine Konya'da bir kere daha olmak üzere festivaller düzenledik. Konya’da edindiğimiz kitlenin ilgisi gerçekten çok güzel. Şu anda Türkiye'nin bütün illerinde istenen bir festival haline geldik. Konya'da çok güzel bir kitlemiz var o yüzden ikinci kez geldik ve hala Konyalı müşterilerimizden şunu duyuyoruz ‘Sürekli gelin asla Konya'yı bırakmayın’ bu durum bizden çok memnun olduklarını göstermektedir. Gelen müşterilerimiz bizden ve katılımcı firmaların fiyatlarından çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Bizler buraya yüzlerce firma ile geliyoruz. Bu firmalarımız ile birlikte %70’e varan indirimler yaparak vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunuyoruz. Bu durumdan hem müşteri hem katılımcı firmalarımız hem de bizler memnun kalıyoruz. Konya'dan çok memnunuz biz Konya'yı çok sevdik onlar da bizi çok sevmiş durumda. Buradan katılım sağlayan alışveriş yapan bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

festt.jpg

‘MODA FEST DEDEMAN’DA REKOR KIRDI’

Konya’nın festivallere karşı olan ilgisinin altını çizen Betül Duman Turgay, “Konya’nın gerçekten çok alıcı bir kitlesi var. Konya halkı festivallerin önemini ve değerini çok iyi biliyor. Bizim sosyal medyada reklam kalitemiz çok kuvvetli. Bu sebeple sosyal medyada çok kaliteli reklamlar verebiliyor ve sosyal medyayı sağlıklı şekilde kullanabiliyoruz. Konya’da billboardlar olsun, Konyalı Influencer arkadaşlarımız olsun ve çalıştığımız sponsorluk çalışmaları sayesinde Konya’da ve Türkiye’de Moda Fest’in nerede ne zaman yapılacağını duymayan kalmamış oldu. Konya Dedeman Oteli’n şu ana kadar yapılmış bütün festivallerinin giriş rekoru en yüksek 38.000 bandında iken biz bunu Moda Fest sayesinde 48.000 katılımcı sayısı ile kırmıştık. Bu durumda bizi çok mutlu etti. Biz Konya’da yaptığımız Moda Fest’ten ve katılımından çok memnunuz” şeklinde konuştu.

moda.jpg

KONYA’DA INFLUENCER RÜZGARI ESTİ!

Konya’da Influencerların festivale olan katılımları ile çok geniş kitlelere hitap ettiklerini dile getiren Turgay, “Katılımcı firmaların sahiplerinin tanınmış Influencer olması festivalimize olan ilgiyi arttırdı. Burada ‘Zishubeauty’ marka sahibi Zişan Hanım olsun, ‘Tics’ marka sahibi Şüheda Hanım olsun onların hepsi benim arkadaşımdır. Bizler burada ınfluencerlar olarak bir story veya bir post paylaştığımızda bir anda yüz binlerce kişiye ulaşabiliyoruz. Paylaşımları görenler birbirleri ile paylaştıkça çok fazla bir kitleye hitap ediyoruz. Bir standa gidip bir ürün önerdiğimizde o gün birçok kişi gelip o ürünü alıyor. Influencer'lık durumunun gerçekten her sektörde çok büyük etkisi var. Çünkü, artık dünya sosyal medyaya ve reklama döndü. Bütün sektörler Influencer’lıktan payını alıyor diyebilirim. Benim kitlem ve katılımcı influencer arkadaşlarım ce katılımcı firmalar sayesinde Allah'a şükür Konya'da çok güzel yol kat ettiğimizi düşünüyorum” dedi. •Gizem Başar

dedemanmodafest.jpg

Kaynak:Konya'nın Sesi