Konyalılar Müjde! Afrika Sıcakları Gidiyor!

Konyalılar Müjde! Afrika Sıcakları Gidiyor!
 Muhabir
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Hafta sonu Konya’da hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden Açıklama…

Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Konya’da yarın(31 Ağustos) havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne düşüşe geçecek. Konya’da yarın havanın 30 derece ve parçalı bulutlu olması bekleniyor. 1 Eylül'den itibaren Konya'da havalar serinleyecek.

1-4 Eylül tarihleri arasında Konya’da havalar 27-28 dereceleri görecek. Konya ve ilçelerinde gökgürültülü sağanak yağış 4 gün boyunca etkisini sürdürecek.

ekran-alintisi.png

Meteorolojik Forum Sitesi Hava Forum'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Afrika sıcaklıklarının yurdu terk edeceği esprili bir dille anlatıldı.

AFRİKA SICAKLARI GİDİYOR!

Hava Forum, yaptığı paylaşımda, "Bu yaz bizi çok sıkıntıya soktu. Ama şimdi artık memleketine geri dönme vakti geldi. Güle güle Afrika... Artık öyle 40 dereceler bir dahaki yaza... Gece bunalmalar bir dahaki yaza..." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

-Büşra GÜLTAŞ