Konya’da TOKİ Hamlesi! Ev Sahibi Olmak İsteyen Sıraya Girdi!

Konya’da TOKİ Hamlesi! Ev Sahibi Olmak İsteyen Sıraya Girdi!
Ev sahibi olmak isteyenlerin son yıllarda en çok tercih ettiği seçenek olan TOKİ'den yeni bir konut hamlesi geliyor. İşte Konya'da ev almak isteyenlerin sıraya girdiği o konutlar...

Konya’da vatandaşların talebi üzerine Ahırlı İlçesi ve Akkise Mahallesi'nde daha önce gerçekleştirilen TOKİ evlerine bir yenisi daha ekleniyor. Ahırlı Belediyesi ikinci Etap TOKİ Konutları için girişimlere başladı.

GİRİŞİMLERE BAŞLANDI

Yapılan araştırmalar ve gelen talepleri değerlendireceklerini ifade eden Ahırlı İlçe Belediye Başkanı Ali Üzlük, “Daha önce yapımı tamamlanan TOKİ Konutları hem ilçe Merkezimize hem Akkise Mahallemize ayrı değer kazandırmıştı. Şu anda vatandaşların talebi üzerine ikinci Etap TOKİ konutlarını ilçemize kazandırmak için girişimlerimize başladık" dedi.

BELEDİYEYE MÜRACAATLAR BAŞLADI

Belediyeye ön kayıt ve başvuru çalışmalarının başladığını ifade eden Üzlük, "Gerek ilçe merkezimizde gerek Akkise Mahallemizde TOKİ konutlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat etmeleri gerekmektedir. Ön kayıt çalışmaları sonucunda yeterli üye sayısına ulaştığımız zaman TOKİ’ye resmi başvurumuzu yapacağız. Hemşehrilerimizin TOKİ’den ev sahipleri olmaları için bizler her türlü yasal desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi