Hem etli hem lezzetli mantı; Mantıname

Hem etli hem lezzetli mantı; Mantıname
2020 yılında kurulan ve donuk mantı üretimi yapan Mantıname, bugün lezzetiyle vazgeçilmez markalar haline geldi.

2020 yılında kurulan ve donuk mantı üretimi yapan Mantıname, bugün lezzetiyle vazgeçilmez markalar haline geldi.

Etli mantıyı donuk şekilde tüketiciyle ulaştıran Mantıname, seçkin marketlerin neredeyse tamamında ürününü vatandaşla buluşturuyor.

Lezzetiyle rakiplerinden ayrılan Mantıname, etli olması ile damaklarda ayrı bir yer oluşturuyor.

ÖZEL ARAÇLARLA SERVİS

Gazetemizin sorularını yanıtlayan Mantıname Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Beyoğlu, eşsiz bir lezzeti vatandaşla buluşturduklarını belirtti.

Beyoğlu, “Firmamızı 2020 yılında kurduk. Etli donuk mantı üretiyoruz. Günlük 2 ton kapasitemiz var. Akdeniz ve İç Anadolu bölgesindeki illerdeyiz. Yaptığımız iş özel bir iş. Çünkü donuk ürün yapıyoruz. Özel araçlarla servisini yapıyoruz. İnsanlarımız taze bir şekilde tüketiyor” dedi.

ÖZENLİ ÜRETİM

Beyoğlu, kendilerini rakiplerinden ayıran en önemli farkın lezzet olduğunun altını çizdi.

Üretimin her aşamasına özen gösterdiklerini belirten Beyoğlu, “Etli ürün ürettiğimiz için çok hassasiyet gösteriyoruz. Mesela eti dışarıdan almıyoruz. Kendi kasaplarımız var. Dışarıdan direk kıyma tenim etmiyoruz yani. Kendi kasaplarımız özel olarak kıyma hazırlıyor. Ürünlerimizde bu kıymayı kullanıyoruz. Unu özel olarak temin ediyoruz. Un özel mantı unu. Her malzemeye, üretimin her anına özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Beyoğlu, Konya’da ilk ve tek üretici olduklarını belirterek, ürünlerinin tüm seçkin marketlerde, özel dolaplarda bulunabileceğini sözlerine ekledi.