Gastrofest'te mantıname rüzgarı

Gastrofest'te mantıname rüzgarı
Ürettiği donuk ve etli mantılar ile kısa sürede çok beğenilen bir lezzet haline gelen Mantıname, Konya Gastrofest’in vazgeçilmez lezzeti oldu.

Ürettiği donuk ve etli mantılar ile kısa sürede çok beğenilen bir lezzet haline gelen Mantıname, Konya'da düzenlenen Gastrofest’te açtığı stant ile uğrak nokta oldu. Kalehan Ecdat Parkı’nı ziyaret eden vatandaşlar, Mantınameni'nin ikram ettiği mantılara hayran kaldı. Firma Sahibi Hamdullah Beyoğlu, lezzetlerinin her geçen yayıldığını, birçok markette yer aldıklarını belirtti.

GASTROFEST’İN İLGİSİ

MANTINAME’DE BULUŞTU

Mantıname olarak Gastrofest’te de büyük ilgi gördüklerinin altını çizen Mantıname Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Beyoğlu, “ Gastrofest’te ürünlerimiz büyük ilgi gördü. İkramlarımızın tadına bakan vatandaşlarımız alışveriş için geri geliyor. Bu durumdan çok memnunuz. Ürünlerimizi vatandaşlarımıza gönül rahatlığı ile sunuyoruz. Bunun sebebi ise hizmette ve lezzette her zaman bir marka olmamızdır. Bugün bizleri Gastrofest’te bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Gazetemizin sorularını yanıtlayan Mantıname Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Beyoğlu, eşsiz bir lezzeti vatandaşla buluşturduklarını belirtti. Beyoğlu, “Firmamızı 2020 yılında kurduk. Etli donuk mantı üretiyoruz. Günlük 2 ton kapasitemiz var. Akdeniz ve İç Anadolu bölgesindeki illerdeyiz. Yaptığımız iş özel bir iş. Çünkü donuk ürün yapıyoruz. Özel araçlarla servisini yapıyoruz. İnsanlarımız taze bir şekilde tüketiyor” dedi.

ÖZENLİ ÜRETİM

Beyoğlu, kendilerini rakiplerinden ayıran en önemli farkın lezzet olduğunun altını çizdi. Üretimin her aşamasına özen gösterdiklerini belirten Beyoğlu, “Etli ürün ürettiğimiz için çok hassasiyet gösteriyoruz. Mesela eti dışarıdan almıyoruz. Kendi kasaplarımız var. Dışarıdan direk kıyma tenim etmiyoruz yani. Kendi kasaplarımız özel olarak kıyma hazırlıyor. Ürünlerimizde bu kıymayı kullanıyoruz. Unu özel olarak temin ediyoruz. Un özel mantı unu. Her malzemeye, üretimin her anına özen gösteriyoruz” diye konuştu. Beyoğlu, Konya’da ilk ve tek üretici olduklarını belirterek, ürünlerinin tüm seçkin marketlerde, özel dolaplarda bulunabileceğini sözlerine ekledi.

MANTINAME TÜRKİYE’YE

AÇILMAYA BAŞLAYACAK

Yoğun talep üzerine Türkiye’ye açılmaya başlayacaklarının müjdesini veren Mantıname Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Beyoğlu, “İç Anadolu ve Akdeniz'de Mantıname ürünlerimize yoğun bir talep var. Bu durum bizleri daha fazla insana ulaşmaya teşvik ediyor. İç Anadolu ve Akdeniz'den sonra tüm Türkiye'ye açılmaya başlayacağız. Lezzetimizi her vatandaşa tavsiye ediyoruz. Biz müşterilerimizden hep olumlu dönüşler aldık. Bunun sebebinin ise lezzetimizin kalitesi olduğunu düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı. •Gizem Başar