CAN İNŞAAT’TAN LÜKS VE CEP DOSTU APARTLAR GELİYOR!

CAN İNŞAAT’TAN LÜKS VE  CEP DOSTU APARTLAR GELİYOR!
Konya’nın en köklü inşaat firmalarından olan Can İnşaat, yaptığı yatırımlarla inşaat sektörüne yeni soluk getirmeye devam ediyor

Can İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can, Meram İlçesi Aşkan Mahallesi’nde yapımı süren apart projelerinde sona geldiklerinin müjdesini verdi. Yaptıkları projelerde kaliteye önem verdiklerini ifade eden Can İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can, “30 yılı aşkın tecrübemiz ile Konya’da, çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren bir anlayış ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

YENİ YOL’DA RAHATLIK SÖZ KONUSU OLACAK

Meram Yeni Yol Aşkan Mahallesi’nde yeni projelerinin olduğunu belirten Can, “Bölgede stüdyo daireler yapıyoruz. Konum olarak hastane ve üniversitenin bu mevkide olması öğrenciler ve hastane çalışanları için büyük rahatlık sağlayacak. Yaptığımız bu dairenin özelliği apart tarzında eşyalı olmasıdır. Bu özellik öğrencilerin ve çalışan bireylerin son derece işlerini kolaylaştıracak. Valizleri ile gelip kalacaklar diyebiliriz. Bu projemizin bitimine çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİ DOSTU YAPILAR ÜRETİYORUZ

Yeni projelerinin bölgesel olarak önemine değinen Ali Can, “Projemizin bölgesinde Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması hem sağlık çalışanları hem de öğrenciler açısından fayda sağlayacaktır. Son zamanlarda ev bulmakta sıkıntı çeken öğrencilerimiz ve sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir proje. Bizi tercih eden çalışanlar ve öğrenciler lüks ve modern yapılarda konforlu bir yaşam sağlayacaklar. Bizim bu projemiz daha çok öğrencilerimizi düşünerek tasarlandı. Bu sebeple yapılarımızı yüksek metrekarelerden ziyade daha düşük metrekareli tutuyoruz” şeklinde konuştu.

AR-GE'YE ÖNEM VERİYORUZ

Yaptıkları konut ve işyerlerini farklı kılmak için Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Ali Can, “Yıllardır Can İnşaat güvencesiyle oluşturduğumuz yeni konut ve işyeri projeleriyle bilinçli ve güvenilir yaşam alanları sunuyoruz. Yaptığımız konut ve işyerlerini farklı kılmak için Ar-Ge çalışmaları sürdürüyor, profesyonel bir hizmetle ülkemize ve milletimize yakışır faaliyetlere imza atıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ilerleyerek, her projede daha ileriye gitmek için projelerimizi sürekli geliştirip fark yaratmaya çalışıyoruz. İnşaat sektöründe standartları belirleyen öncü firmalar arasında olmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. İleri ki süreçlerde yeni projeleri için bilgilendirmeler yapacağız” dedi.

EV ÜRETİMİNDE DÜŞÜŞ VAR

Pandemi sonrası inşaat sektörü olarak maliyetlerini ön göremediklerinin bu sebeple fiyatların değişkenlik gösterdiğini dile getiren Can, “Son dönemlere baktığımızda artık herkes daire alamıyor. Daire almak için talep çok ama daire yapan sayısı az. Maliyetlerimizi ön göremiyoruz. Çünkü maliyet fiyatlarımız değişkenlik gösteriyor. Daire fiyatları için kesin bir fiyat belirlemekte zorlanıyoruz. Daire yapan müteahhit sayısı az ev talebi çok son dönemlerde. Bu sebeple fiyatların yüksek olması şaşırtıcı değil. Öncelerden çekirdek aile kavramı olarak bu düzende ev satışları yapıyorduk. Şimdilerde geniş aile kavramına yöneldi insanlar. Bunun sebebi bir evin 1.5 Milyon TL değerinde olması. Çalışan iki kişi bile bu süreçte ev alamıyor. Ev alamayan insanlar geniş evde birlik içinde olmayı kabul ediyor” ifadelerini kullandı. •Gizem Başar