Başkan Angı’dan Konya'da yatırım yok diyenlere tepki!

Başkan Angı’dan Konya'da yatırım yok diyenlere tepki!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Metro Projesi ile ilgili konuştu. Başkan Angı, Konya'da yatırım yok diyenlere sert tepki gösterdi.

Konya’da son dönemde ciddi yatırımlar yapıldığını ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Hasan Angı; “Konya’ya yatırım yapılmıyor diyenlere 2003 öncesi ve 2003 sonrasını mukayese etmelerini isterim. Son 21 yılda bu şehrin yüz yıllık hayalleri gerçekleşti. Yeterlilik yok derken neyden bahsediyorlar? Konya AK Parti döneminde çok ciddi yatırımlar aldı. Eğitim, sağlık, şehircilik, sanayi, ticaret, spor daha onlarca farklı sektörde, onlarca alanda çok kıymetli ve çok değerli yatırımlar aldı. Büyük işler yapıldı Konya’da. Yatırım yok diyenler bu şehri, bu ilçeleri gezsinler. Bu vatanda yaşayan herkesin bu vatana borcu var. Ecdadımızın bize miras bıraktığı bu değerli toprakları kimse yere düşüremez” dedi.

BİN 100 KİLOMETREYİ BİR ANDA BİTİRMEK MÜMKÜN MÜ?

Konya’da devam eden projeleri takip ettiklerini söyleyen Angı; “Kaynakları doğru kullanıp, öncelikler sırlaması içinde ne fazla fayda sağlayacak projelere dönüştürmemiz gerekiyor. Önümüzde, bitirmemiz gereken Çevre Yolu projemiz var. Takip ediyoruz. Kolay bir iş değil. Konya’nın 7 aks var ve toplamda bin 100 kilometreyi bir anda bitirmek mümkün mü? Yapılan işi takdir etmek gerekiyor. Elbette sorunların ve ihtiyaçların farkındayız. Planlama içinde yapmak zorundasınız. Sulama projeleri ile yürüttüğümüz devasa 3 baraj bitirildi. 1 tünel bitti. Avşar-Hadimi Tünelinde çalışmalar devam ediyor” açıklamalarını yaptı. •Halil Yılmazer

Kaynak:Konya'nın Sesi