Reytinglerde çakılan Yalı Çapkını’nda yeni dönem başladı! Başka çare kalmamıştı

Reytinglerde çakılan Yalı Çapkını’nda yeni dönem başladı! Başka çare kalmamıştı
Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve çetin Tekindor’un oynadığı Yalı Çapkını’nda Seyran ve Ferit’in tekrardan bir araya gelip barışması izleyicileri şaşkına çevirdi. Dizi son dönemde yaşadığı reyting kaybıyla dikkat çekiyordu

Yalı Çapkını dizisi son dönemde reyting kaybı yaşarken yapımcı ve senarist çareyi Ferit ve Seyran'ı yeniden barıştırmakta buldu.

antalyaningundemi.com sitesinin derlediği habere göre; Son bölümde; eve dönen Orhan Nükhet’e sarılıp “keşke Halis Korhan’dan uzak yaşayan ben olsaydım” dedi.

SEYRAN YALIYA DÖNDÜ


Dedesinin tepkisine de sert tepki veren Ferit, "Bana engel olacak biri varsa hodri meydan. Madem 'bu ailenin gelecekteki varisi sensin' dedin bana, o zaman önce sen bana saygı duy ki herkes duysun. Seyran bu evde benle kalacak, benden izinsiz bu eve kimse girmeyecek" dedi.

Ardından Seyran'ı odaya götüren Ferit, "Ben seni senden daha iyi tanıyorum. Gerçeği bana anlat, söyle artık" diye ısrar edince Seyran da "Yok Ferit, bir kere de kadere teslim ol" dedi.

Ferit gerçeği söyleyene kadar orada kalacağını söyleyince Akın’ı sevdiğini söyleyen seyran gözyaşlarına boğuldu. Ardından Ferit’in ısrarına dayanamayınca “baban için… Yoksa babanı öldüreceklerdi. Niye anlamıyorsun? Ökkeş çok tehlikeli biri. Beni tehdit etti.” Diyerek her şeyi itiraf etti.

Kaynak: