Promosyonlar güncellendi. Emekli promosyonuna rekor zam

Promosyonlar güncellendi. Emekli promosyonuna rekor zam
ING Bank ne kadar promosyon ödüyor belli oldu

Bankacılık sektöründe emeklilere yönelik promosyonlar güncellendi ve ING Bank'ın emekli promosyon tutarıyla ilgili son bilgiler ortaya çıktı. Yapılan güncellemelerle birlikte emekli promosyonlarına rekor düzeyde zam yapıldı. ING Bank, emekli müşterilerine sunmuş olduğu promosyon kapsamında oldukça cömert bir tutar ödeme kararı aldı. Bu güncellemeyle birlikte emekli müşteriler, ING Bank'ın sunduğu avantajlı promosyonlardan daha fazla faydalanabilecekler.

İŞTE BANKANIN AÇIKLAMASI

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 12.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın.

Eğer hâlâ emekli maaşınızı ING’ye taşımadıysanız e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelerimize gelerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Emekli maaş müşterimiz olarak;

Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.
%4,29'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz.

OFT kampanya koşullarına aşağıdaki ''Emekli 3.000 TL Otomatik Fatura

Kaynak: