MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı?
MasterChef Türkiye yarışmasında kırmızı ve mavi takım olarak mücadele eden yarışmacılar, haftanın ilk takım yarışına çıktı. Fatma Nur ve Görkem kaptanlığında karşılaşan takımlar, İtalya mutfağından yemekler yaptı. 3 Kasım'da eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF'TE KİM, HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mavi takım kaptanı Görkem, kırmızı takım kaptanı ise Fatma Nur olmuştu. Kaptanlar eşliğinde haftanın ilk takım oyununa çıkan yarışmacılardan MasterChef jürisi, İtalyan mutfağına has yemekler istedi. Menüde ise şu yemekler yer aldı:

-Antipasti
-Patates dolgulu ravioli
-Ricotto dolgulu Cannelloni
-Kızarmış polenta ile saltimbocca
-Tortaz caprese

KAZANAN KIRMIZI TAKIM

Jürinin değerlendirmesi ardından kazanan Fatma Nur ile birlikte kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlı için ikinci oyuna çıktı. Bu aşamada Danilo Şef ile birlikte mavi takım yarışmacıları aynı anda Şef tabağını çıkarıyor.
Danilo Şef'in imza yemeğini yapan yarışmacıların tabakları değerlendirildi. Büşra, Gamze ve Tolga ilk üçe kaldı. Haftanın ilk bireysel dokunulmazı Gamze oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN

İLK ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmaz olan Gamze, eleme potasına ilk olarak da Burak Kaya'yı soktu. Oylama sonucunda da en çok ismi çıkan Büşra ikinci gitme adayı oldu.