Milli Takıma Montella etkisi!

Milli Takıma Montella etkisi!
Dün akşamki maçla birlikte Türk Milli takımı başında 3. maçına çıkan Vincenzo Montella bu maçların tümünden galip ayrıldı.

Türk Milli Takımı başında çıktığı ilk maçında Euro 2024 elemeleri D Grubu 9. Haftasında Hırvatistan ile karşılaşan Montella bu maçta güzel bir oyunla rakibini tek golle yenmişti. Sonraki maçına ise hemen 3 gün sonra Konya’da Letonya ile çıkan teknik adam bu maçta 4-0 galip gelerek gruptan çıkma adına büyük bir avantaj elde etmişti.

En son dün hazırlık karşılaşmasında Almanya ile karşılaşan İtalyan teknik adam bu maçta da sahadan galip ayrıldı ve 3’te 3 yaptı. Euro 2024 elemeleri D grubunda son maçında beraberlik alması durumda bile gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Milli Takım avantajlı olarak Almanya’ya gitmeyi planlıyor.

Vincenzo Montella’nın şu ana kadar ki başarılı performansının ve göze hoş gelen futbolunun ardında gerek futbolcular gerekse taraftarlar ile herkesi kenetleyip başarıya ikna edebilmesi, inandırması ve forma adaletini sağlayabilmesi gerekçe olarak gösterilebilir. -Hamza Doğan

Kaynak:Konya'nın Sesi