Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta Avrupa heyecanı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta Avrupa heyecanı
 İnternet Editörü
Avrupa liglerindeki 5. Hafta maçlarını oynamak üzere olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta Avrupa heyecanı yaşanıyor. Peki kimler gruptan çıkabilir ve sakatlıklar ne durumda. İşte detaylar...

HEDEF GALİBİYET

Şampiyonlar ligi A Grubu 5. Hafta maçında Manchester United’ı evinde ağırlayacak Galatasaray’da gruptan çıkma ihtimali devam ediyor. Kırmızı şeytanlardan 3 puan alma peşinde olan Okan Buruk İngiltere’deki maçta bu hedefini gerçekleştirmişti.

Galatasaray’da önemli eksik

Sarı-Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Davinson Sanchez Manchester United maçında sahada olamayacak. Abdulkerim Bardakçı’nın ise oymayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEYEBLİR

Konferans Ligi H Grubu 5. Hafta maçında Nordsjaelland deplasmanına giden Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantilemek için ter dökecek. Grubunda 9 puan ile liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertliler bu maçtan galibiyet ile ayrılırsa gruptan çıkması garantileniyor. Yatıkları ilk maçta 3-1 galip gelen Fenerbahçe son maçını Spartak Trnava ile oynacayak.

Fred ve Djiku bu maçta da yok

Bir süredir sakatlılıkları devam eden Fred ve Djiku’nun bu maçta da oynaması beklenmiyor. Ferdi Kadıoğlu’nun ise durumu belirsiz.

BEŞİKTAŞ İÇİN FORMALİTE MAÇI

Konferans Ligi d Grubu 5. Hafta maçında Club Buruge ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın gruptan çıkma ihtimali diğer takımların maçlarına bağlı. Olası bir Bodø/Glimt galibiyetinde Beşiktaş’ın Gruptan çıkma ihtimali kalmıyor. Kara kartallar grubunda 1 puan ile sonuncu sırada yer alıyor.

Kaynak:Konya'nın Sesi