Büyükşehir’in Rakibi Harem

Büyükşehir’in Rakibi Harem
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyespor, 6. hafta maçında yarın evinde Haremspor ile karşılaşacak. Sarı-siyahlı ekip, rakibini mağlup ederek evindeki başarılı grafiğini sürdürmek amacında

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) 6. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Çift maç haftasında perşembe akşamı Ankaragücü’ne deplasmanda 97-83 mağlup olan Konya Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde önemli bir maça çıkacak. Sarı-siyahlı ekip, taraftarının önünde Haremspor’u konuk edecek. Ankaragücü maçı sonrası ara vermeden Harem maçının mesaisine başlayan Büyükşehir, bugün öğleden sonra yapacağı idmanla çalışmalarını tamamlayacak. Muhammet Emin Kalkan’ın yarınki maçta süre alarak ilk maçına çıkmasının beklendiği belirtildi.

6. Maçtayız

Konya BBSK, ilk 5 haftada 3 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Averajla ligde 6. sırada yer alan Potanın Kartalları, İstanbul ekibini mağlup ederek evindeki başarılı grafiğini sürdürmek amacında. Temsilcimiz, bu sezon evinde daha önce oynadığı Çağdaş Bodrum ve Trabzonspor maçlarından galibiyetle ayrıldı. Koç Volkan Ertetik, özellikle daha iyi savunmaları yapmaları noktasında öğrencilere uyarılarda bulunuyor.

Haremspor 2 kez kazandı

Koç Serhat Çetin yönetimindeki Haremspor ise bu sezon bütçesini arttırarak kaliteli bir kadro kurdu. İstanbul ekibinde Kerem Özel, Ömer Sancaklı, Tunahan Dikmen gibi önemli yerli isimler bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde pota altına 2022-2023 sezonunda Konyaspor forması da pivot Ramazan Tekin eklemesi yapıldı. Haremspor, ilk 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

Maç 15’te

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 15.00’te başlayacak. Zorlu mücadelede Turgut Işık, Cemil Uygül ve Atakan Kaymak hakem üçlüsü düdük çalacak. Mücadele TBF TV’nin YouTube adresinden canlı olarak yayınlanacak. Maça girişler ücretsiz olacak. Öte yandan iki takım, ilk kez resmi bir maçta karşılaşacak.