Bölgesel Amatör Lig'de Konya temsilcileri oldukça hırslı!

Bölgesel Amatör Lig'de Konya temsilcileri oldukça hırslı!
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig’de son dönemlerin en çekişmeli sezonu yaşanıyor. 7.Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Fuzul Ömeranlıspor kıyasıya mücadele ediyor.

BAL’da Konya temsilcileri bu sezon 7.Grup'ta mücadele ediyor. 3 Konya ekibi oldukça iyi kadrolarlar ile üst sıralarda yer alıyor. İşte geride kalan 8 haftadaki tablo..

Sarayönü düşüşte

Sezona fırtına gibi başlayan ligin gediklisi Sarayönü Belediyespor ilk 3 maçından galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturmuştu. Gruptaki ilk puan kaybını Kürkçülerspor deplasmanında alan yeşil-siyahlılar ardından evinde Ceyhan’ı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmüştü. Sarayönü ekibi son 3 maçında mağlubiyet alamadı. Deplasmanda Anamur’a kaybeden Sarayönü ekibi ardından çıktığı iki derbinden de puan kaybı ile ayrıldı. Ömreanlı ile berabere kalırken Akşehirspor’a mağlup oldu. Sarayönü çıktığı 8 maçta 4 galibiyet ve 2’şer beraberlik, mağlubiyetle 14 puanla 5.sırada yer alıyor. Sarayönü ekibi 9.haftada evinde Homurlu 1951’i konuk edecek.

Akşehir mağlup olmadı

Grupta henüz mağlup olmayan Akşehirspor ise yeniden yükseldiği BAL’da oldukça iyi bir sezon başlangıcı yaptı. Lige 2 galibiyetle başlayan kırmızı-beyazlılar daha sonraki 4 maçında üst üste 4 beraberlik aldı. Son iki maçında Erdemli ve Sarayönü’nü mağlup eden Akşehir ekibi 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başardı. Akşehirspor 3.sırada 8.haftayı noktaladı. Akşehir, 9.haftayı hükmen galip olarak geçecek.

Ömeranlı iyi iş çıkartıyor

BAL’daki ilk sezonunu geçiren Fuzul Ömeranlıspor oldukça iyi maçlar oynuyor. Kulu ekibi çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Lige mağlubiyetle başlayan Ömeranlı, çıktığı son 7 maçta mağlubiyet yaşamadı. Yurtdışı bağlantıları ve maddi durumu iyi olan Ömeranlı’nın devre arasında transfer yapması bekleniyor. 15 puanla 4.sırada yer alan Ömeranlı 9.haftada deplasmanda Suvermez Kapadokya’ya konuk olacak.

Zirvede Anamur var!

7.Grup’ta zirvede ise Mersin ekibi Anamur Belediyespor var. Mersin ekibi 8 maçta aldığı 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puanla ilk sırada yer alıyor. Grupa ilk iki maçında beraberlikle başlayan Anamur oynadığı son 6 maçın tamamını kazandı. Ligin son sırasında ise 3 puanlı Karaman GGS yer alıyor. ABDİL EMİROĞLU