BAL'da tek gülen Ömeranlı oldu

BAL'da tek gülen Ömeranlı oldu
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Konya temsilcileri 4.hafta maçlarını oynadılar.

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Konya temsilcileri 4.hafta maçlarını oynadılar.

Ömeranlı evinde 4 attı

Tarihinde ilk kez BAL'da mücadele eden Fuzul Ömeranlıspor, 4.haftada evinde İmamoğlu Belediyespor'u konuk etti. Batuhan Güvenç'in 3 gol attığı karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden Ömeranlı ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7'ye yükseltti. Temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Adana 5 Ocak ile karşılaşacak.

Sarayönü ilk kez puan kaybetti

Grubun ilk 3 haftasında oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Sarayönü Belediyespor, 4.hafta maçında dün deplasmanda Sarıçam Kürkçülerspor ile karşı karşıya geldi.. Muharrem Gülergin Futbol Sahasında oynanan karşılaşma saat 14’te başladı. Gol sesi çıkmayan karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Srayönü Belediyespor ilk kez bu sezon puan kaybetti ve 4.haftayı 10 puanda kapattı. Sarayönüspor, önümüzdeki hafta evinde Ceyhanspor'u konuk edecek.

Akşehir evinde puan kaybetti

Bu sezon yeniden BAL'a yükselen Akşehirspor il 3 hafta 7 puan toplamayı başarmıştı. Kırmızı-beyazlı ekip 4.haftada evinde Niğde Belediyespor'u konuk etti. Maçın 43.dakikasında Osman Gümüş'ün golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan temsilcimiz 75.dakikda Emre Çakırtaş'ın penaltı golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Üst üstü ikini beraberliğini alan Akşehirspor, 3 puanla haftayı üçüncü sırada kapattı. Gelecek hafta İmamoğlu Belediyespor'a konuk olacak. HALİL YILMAZER

Kaynak: