Gürgen’den Konya’da temaslar

Gürgen’den Konya’da temaslar
Selçuk Ecza ve As Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet - Nezahat Keleşoğlu Vakfı Başkanı M. Sonay Gürgen, Konya’da gezi ve incelemelerde bulundu.

Başarılı iş insanı M. Sonay Gürgen, Konya’daki ilk gününde Konya Eczacı Odası tarafından düzenlenen 14 Mayıs Eczacılık Günü Gala yemeğinin onur konuğu oldu.

Selçuk Ecza ve As Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet - Nezahat Keleşoğlu Vakfı Başkanı M. Sonay Gürgen burada katılımcı eczacılara bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, meslekte 50. yılını tamamlayan eczacılara plaket takdiminde bulundu.

Gürgen ertesi gün ise şirket ve vakfın kurucusu eğitim gönüllüsü ve hayırsever iş insanı Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun Musalla Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek dua etti.

Mezar ziyaretinin ardından Selçuk Ecza Deposu Konya Şubesi’nin yeni hizmet binasında gezi ve incelemelerde bulunan M. Sonay Gürgen, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik’ten çalışmalar hakkında bilgi alırken, depo içinde inceleme sırasında çalışanlarla sohbet etti. Gürgen, şubeden ayrılarak Konya’da yeni açılan bir eczaneyi ziyaret etti.

Panelde konuştu

Gürgen, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Vakıflar Haftası münasebetiyle Sahip Ata Müzesinde düzenlenen ‘Vakıf ve İnsan’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı. M. Sonay Gürgen burada Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’nın kuruluş süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Program sonunda M. Sonay Gürgen’e günün anısına plaket ve kitap takdim edildi.

Gürgen, programın ardından memleketi Ermenek’te vakfın çalışmalarını inceledi. (Konya’nın Sesi)