Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Muazzam Galibiyet

Muazzam Galibiyet

Konyaspor Fenerbahçe’den aldığı bir puanın ardından bu hafta çok önemli bir maça çıktı. Rakibimiz bize göre çok daha konforlu bir durumda olan Samsunspor`du.

Fenerbahçe`den alınan puanın daha anlamlı olabilmesi için bu maçı almak zorundaydık. Bu düşünce ile takımımız sahaya çıktı ve ilk yarı attığı üç gol ile ikinci yarıyı oynamaya gerek kalmadan fişi çekti.

Maçın başından sonuna kadar hem ilk on birde başlayan hem de sonradan oyuna giren tüm oyuncular çok konsantre, istekli ve arzu ile oynadılar.

Maçın ilk yarısını kendi takımımızı takip ederek geçirirken ikinci yarı neredeyse stattaki herkes rakipleri takip etti. Ancak kısmetsizlik mi nasip mi bilmiyorum neredeyse tüm rakiplerimiz de maçlarını kazandılar. Bizler aldığımız üç puanla ligde kalmak için rahatlayacağımızı düşünürken maalesef bu rahatlık gelecek haftalara kaldı.

Maçın analizine gerek yok diye düşünüyorum. Hem ilk yarıda atılan üç gol hem de ikinci yarı rakibe pozisyon vermeden tamamlanan maçta takım neredeyse sıfır hata ile oynadı. Bu nedenle önce teknik ekibi sonra da tüm oyuncuları tebrik ediyorum.

Yukarda da bahsettiğim gibi maalesef bu iş bu hafta bitmedi. Dost bildiğimiz takımlar da istenen oyunu oynamayarak rakiplere puanları bıraktılar. Gelecek hafta oynayacağımız Kayserispor maçı çok büyük önem arz ediyor.

Önümüzdeki hafta Kayserispor maçında da bu ruh, istek, arzu ve konsantrasyonla oyuncularımızın maça çıkmasını diliyor ve o gün bu işi bitirmemizi temenni ediyorum.

Saygı ve selamlarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mustafa Topkafa Arşivi