Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Hakan Keleş ile olmuyor... Görün Artık!

Hakan Keleş ile olmuyor... Görün Artık!

Son 3 maçtır sürekli yazıyorum. Hakan Keleş ile Konyaspor takımı uymuyor diye...

Galatasaray maçını kazanabilecekken maalesef puan ve puanlardan olduk. Tek sorumlusu kesinlikli Hakan Keleş`tir. Sahaya sürdüğü on birden değiştirdiği oyunculara kadar çok kötü bir performans sergiledi.

Olivera'yı tüm telkinlere rağmen sürekli oynattı. Oynatmayı bırakın oyundan almayı aklından bile bu maçta geçirmedi. Emrehan ile ne sorunu var bilen yok. Performans masalı okumasın. Yedek kulübesindeki yedek kalecimiz bile Olivera'dan çok daha fazla katkı verirdi. Olivera ayakta durmakta zorlandı.

Orta sahada kaç haftadır olmayan Soner`i, Oğulcan`ı oynatırken Niko`yu hiç düşünmedi. 90. dakikada oyuncuyu niye aldı ki Hoca??? Önde miyiz ki süreye oynadı. Son beş dakikada çocuktan ne katkı bekledi de aldı??

Yönetim Bernardoni'yi kadro dışı bırakmasa Hoca Deniz`i aklına dahi getirmeyecekti. Deniz çok şükür bu takımın kalecisi olduğunu tüm ülkeye kanıtladı. Artık birinci kalecimiz Deniz olmalı.

Kanatta Mehmet Ali ile bir maç dahi başlamadı.

Takımın kadro yapısının ne kadar kötü olduğunu söylemeyen kalmadı. Eyvallah. Ancak beğenmediğini dolaylı olarak beyan etmesine rağmen aynı oyunculardan bir sefer dahi umudunu kesmedi, her seferinde ya ilk on birde başlattı yada sonradan oyuna aldı. Her kararı çelişkilerle dolu. Beğenmiyorsan neden oynattın hoca!!

Oynattığı maçlarda hep korkak oldu. Skora gitmekten sürekli uzak durdu. Alabileceğimiz maçları maalesef sürekli beraberlik üzerine kurguladığı için kaybettik. Galatasaray maçında bir dakika bile topu ayağımızda tutamadık. Oyunu hiçbir zaman soğutamadı. Sürekli geride bekledi topu rakibe bıraktı. Sonunda hakemin de yardımıyla golü kalemizde gördük. Yazılacak o kadar çok şey var aslında. Ama bugünlük gördüklerimiz bunlar.

Lütfen Hoca ile İstanbul'da yolumuzu ayıralım.

Bir de Hakem Ali Şansalan vardı ki sahada ne desek boş….

Son olarak, evladımız dediğimiz Abdülkerim de yaptı yapacağını. Ona hiç yakışmadı. Gol atabilirsin ama abartılı da sevinmezsin be kardeşim. Sen bu şehrin evladısın. Takımımızın ruh hali ortada. Sen Galatasaraylı olduysan Konyaspor`un da emekleri ile vardı.

Saygı ve selamlarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mustafa Topkafa Arşivi