Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Hakan Hoca ile Olmuyor

Hakan Hoca ile Olmuyor

Konyaspor, Samsunspor deplasmanından bir puan ile döndü. Sivasspor maçından sonra deplasmandan mutlak galibiyet beklediğimiz temsilcimiz hepimizi üzdü. Maçın genelinde iki takım da galibiyete hiç yakın bir oyun sergilemedi ve üstünlük kuramadı.

Maçın ilk yarısı Konyaspor hem istek hem konsantrasyon anlamında çok daha iyiydi. Rakip, seyircisinin önünde oldukça gergindi ve rahat bir oyun sergileyemedi. Takımımız bu gerginliği çok iyi değerlendirdi ve golü bularak rahatladı. Golden sonra net pozisyonlar bulmamıza rağmen beceriksizlik mi talihsizlik mi bilmiyorum ama hiçbirini değerlendiremedik. Özellikle Chikalishi`nin ve Soner`in pas ve şut tercihleri çok kötüydü.

İkinci yarının ilk 20 dakikasında rakip, seyircisinin de tepkisiyle daha da gerildi ve bilinçsiz bir oyun sergiliyordu. Bu gerginlik Ahmet Oğuz`un saçma sapan müdahalesi sonunda penaltıyla son buldu. Ahmet`in kaçıncı hatası, kaçıncı puan kaybına sebebiyet verdiği maç oldu biz sayamaz olduk. Ahmet ile ilgili radikal kararlar alınırsa kimse hayır demez diye düşünüyorum. Yediğimiz golden sonra takımın düzeni bozuldu. İkinci yarının tamamında çok etkisiz bir oyun sergiledik ve pozisyon üretmekte çok zorlandık.
İkinci yarı oynadığımız etkisiz oyuna bir de Hakan Hocanın saçma ve ezbere oyuncu değişiklikleri eklenince pozisyon bulmamız daha da zorlaştırdı. Oynadığı hiçbir maçta etki gösteremeyen Olivera tercihi bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Emrehan`ı hoca yine tercih etmedi. Bu tercihinin yanında bir de Oğulcan ve Muriç değişikliği de etkisiz oyunumuzu perçinledi, rakibin sürekli gelmesine ve rahatsız olmamıza sebep oldu. Hoca bir puanı tercih ederek sıralamadaki mevcut durumun korunmasını sağladı.

Hakan Hoca bizim hocamız değil. Sivasspor maçı sonrası da yazmıştım. Geç kalmayalım bu sefer diye…

Maalesef yine geç kalıyoruz. Son olarak, Fatih Özgökçen tarihin en kötü kadrosunu kurduğunu bugün bir kez daha ispatlamış oldu.

Saygı ve selamlarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mustafa Topkafa Arşivi