Konya’da Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!

Konya’da Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!
Bu hafta 2 tanesi yerli toplamda 11 tane sinema filmi sinemaseverler ile buluşacak. Peki bu filmler hangileri?

Bu hafta da korku, komedi, animasyon, gerilim türlerinde birbirinden farklı 2 tanesi yerli 11 film vizyona girecek. Yerli ve yabancı türdeki filmler 21 Temmuz Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak.

OPPENHEİMER

Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanılan filmde, Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor. Fizikçi Julius Robert Oppenheimer'a 2. Dünya Savaşı sırasında Manhattan Projesi'nin bilimsel liderliği verildiğinde, o ve eşi Kitty, Oppenheimer'ın çalışmasının sadece kendi hayatları üzerinde değil, tüm dünya üzerinde bu kadar etki edeceğini hayal edemezdi. New Mexico'daki Los Alamos Ulusal Laboratuvarında, o ve ekibi, uzun çalışmaların ardından bir nükleer silah geliştirmesinin ardından Oppenheimer "atom bombasının babası" ilan edilir. Ancak ölümcül icadının Hiroşima ve Nagazaki'de kullanılacak olması, Oppenheimer'ın kendisini projeden uzaklaştırmasına neden olur. Savaş sona ermek üzereyken, Lewis Strauss'un ortak kurduğu ABD Atom Enerjisi Ajansı'nın danışmanı olan Robert Oppenheimer, nükleer enerjinin uluslararası kontrolüne ve nükleer silahlanma yarışına karşı olduğunu savunur ve bu nedenle ABD tarafından hedef haline gelir.

BARBİE

Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera

Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine "Ben,Tonya" filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor.

RESİDENT EVİL: DEATH ISLAND

Oyuncular: Kevin Dorman, Erin Cahill, Matthew Mercer

Güvenlik Operasyonları Bölümü ajanı Leon S. Kennedy, kaçırılan bir doktoru kurtarmaya çalışırken görevi gizemli bir kadın tarafından kesintiye uğrar. Aynı zamanda, Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirmesi İttifakı ajanı Chris Redfield, Batı Kıyısında Alcatraz Adası'ndan kaynaklandığı anlaşılan açıklanamayan bir enfeksiyon salgınını araştırıyor. Kurbanların tek ortak noktası, yakın zamanda Alcatraz Adası'nı ziyaret etmiş olmalarıdır. Bu ipucunun ardından Chris ve ekibi, onları yeni korkuların beklediği adaya doğru yola çıkar.

PRENSES VE DRACULA

Yönetmen Roman Artemyev

Ölümsüz Drybone, yeraltı büyücüsü tarafından alınmakla tehdit edilir. Bu durum üzerine Drybone, Kral Mercimek'in dünyayı ele geçirme planları doğrultusunda savaşçı bir kız olan Cesur Barbara'yı kaçırmak zorunda kalır. Ancak çok geçmeden Drybone, Kral'ın planlarını engellemek ve Barbara'nın sevgisini kazanabilmek için ölümsüzlüğünü feda edip, zorlu bir maceraya atılır.

MÜHR-Ü MUSALLAT 2: YASAK DÜĞÜN

Oyuncular: Merve Kurç, Nevzat Can Rüzgar, Ufuk Kaplan

Evlenme aşamasında olan Nilgün'ün üç kuşak öncesinden ailesine cin musallat olduğu için evlenmemesi gerekmektedir. Ancak Nilgün bu tür olayları hurafe olarak görür ve ona söylenenlere kulak asmayıp evlenir. Çok geçmeden Nilgün'ün hayatı kabusa döner. Yaşadığı olaylardan sonra eski bir büyücü olan Cennet'in tavsiyesi ile 'Kör Hoca' lakaplı birinin duruma müdahale etmesine ikna olan Nilgün ve ailesi, kendilerini mistik ve tehlikeli bir yolculuğun içinde bulurlar.

VENÜS'TE GÖRÜŞÜRÜZ

Oyuncular: Virginia Gardner, Alex Aiono, Rob Estes

Ölmekte olan 18 yaşındaki öksüz bir kız, biyolojik annesinin izini sürmek için Avrupa'ya gitmek ister. Ölümcül bir kazanın suçluluk duygusuyla sarsılan iyi kalpli bir genç adamla tanıştığında, onu yolculukta kendisine eşlik etmesi için ikna eder.

SONSUZ SIR

Oyuncular: Tilda Swinton, August Joshi, Carly-Sophia Davies

The Eternal Daughter, gizemle dolu, neredeyse boş bir otel haline gelen eski aile evlerine döndükleri zaman, yıllardır saklı kalan sırlarla yüzleşmek zorunda kalan bir anne ve orta yaşlı kızının hikayesini konu ediyor.

UYANIŞ

Oyuncular: John Malkovich, Thomas Mann (II), Scout Taylor-Compton

Uyanış, her şey için çok geç olmadan hastasının sorununu çözmeye çalışan bir doktorun hikayesini konu ediyor. Dr. Karn, reenkarnasyon geçişinde hastalara rehberlik eden tuhaf, eksantrik bir uzmandır. Gördüğü gizemli rüyalardan muzdarip olan Harrison, bu sorununu çözmesi umuduyla Dr. Karn'a gider. Harrison, doktora önceki hayatında sevdiği bir kadınla olan karşılaşmasını anlatır. Harrison'ın anlattıklarında sistemde bir aksalık fark eden Dr. Karn, hastasının geleceği kalıcı olarak rayından çıkmadan önce, sorunu çözmek için çabalar.

SİLÜET

Oyuncular: Yağmur Demircioğlu, Gülşah Büktür, Tuncay Gençkalan

Bir yılbaşı gecesi eğlencesi için toplanan genç arkadaşları, gecenin ilerleyen saatlerinde kötü bir sürpriz beklemektedir. Gerçek bir kâbusun ardından, Silüet bir daha asla peşlerini bırakmayacaktır.

TEFTİŞ

Oyuncular: Jeremy Pope, Gabrielle Union, Bokeem Woodbine

Annesi tarafından reddedilen ve geleceği için çok az seçeneği olan Ellis French, Deniz Piyadeleri’ne katılmaya karar verir ve eğitim için bir kampa gider. Başlangıçta tüm fiziksel gereksinimleri karşılar, ancak cinsel yönelimini gizlemede başarılı değildir. Bu da onu eğitmen Leland Laws ve bir acemi olan Laurence Harvey'in hedefi haline getirir.

HERD

Oyuncular: Corbin Bernsen, Timothy V. Murphy, Jeremy Holm

Geçmişinden kaçmaya çalışan bir kadın, bir zombi salgını ve savaşan milis grupları arasında sıkışıp kaldığında, eve dönüş yolunu bulmak için savaşmalıdır.