Haftalık Burç Yorumları! Burçları Bu Hafta Ne Bekliyor?

Haftalık Burç Yorumları! Burçları Bu Hafta Ne Bekliyor?
17-23 Temmuz haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Dinçer Güner haftalık burç yorumlarını anlattı. 17-23 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor?

Astrolog Dinçer Güner 17-23 Temmuz arasında burçları nelerin beklediğini sosyal medya hesabından açıkladı.

KOÇ BURCU 21 MART- 20 NİSAN

Koç ve Yükselen Koç, Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Odak noktanız eviniz, yuvanız, bölgeniz, mülkle ilgili konular olacaktır. Bu anlaşmadaki yeni gelişmeler, yeni bilgilere atabilirsiniz. Yalnız Pluton'un sert kontağ ile iş ve evlilik hayatındaki güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlarından uzak durun ve şartları çok fazla zorlamayın. İşinizle ilgili önemli bir kriz bölgesi olabilir, ilişki yönetimi becerisi bu dönem çok önemli olacak. Neptün'ün güzel desteği ile psikolojik olarak size iyi gelecek konuya odaklanabilir, biraz yalnız kalmaya gidebilir. Belki terapi desteğini almak ya da ruhsal paketini almak seni iyi gelecek yola yönlendirmen faydalı olabilir. Enerji çalışmaları yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU 21 NİSAN- 21 MAYIS

Boğa ve Yükselen Boğa; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Yeni fikirler, yeni projeler aklınıza gelebilir. Belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahatlerde bir araya gelebilir. Pluton'un sert kontağı ile yalnız bu dönem fikirlerinizi ifade ederken veya projelerinizi aktarırken sert ve farklı fikirlere kapalı bir halde olmayın. Zihinsel olarak biraz yorgun ve yoğun hatta biraz inatçı ve takıntılı olabilirsiniz. Seyahatlere çıkarırken ya da araba kullanırken dikkatli olun. Hem eşyaların kaybolmasın hem de dikkatinizin dağılmasının. Neptün'ün güzel desteği ile de dostlarınızdan, vücutlarından manevi açıdan güzel gördükten sonra, yanınızdaki yükün boyutuna güvenebilir.

İKİZLER BURCU 22 MAYIS- 22 HAZİRAN

İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Odak noktanız parasal konular, kazançlar, maddi kaynaklarınız olacak. Belki bu yeni ay ile yeni maddi kazanç yolları yaratmaya çalışacaksınız. Pluton'un sert kontağı nedeniyle maddi durumlarını bazı tutum ve bakış açınızdan bırakmanız, para ile ilgili size yeni bir yön gerebilir. Veya parasal yaptırımlı ve baskıcı bir şekilde belki de davranmamayı öğrenmemiz gerekebilir. Bu dönem paranızı biraz daha sağlıkla ilgili harcayabilirsiniz. Neptün'ün güzel desteği ile de kariyerinizde hem çok yaratıcı hem de daha kolay kabullenici bir halde olabilirsiniz. İş konusunda çok güzel destek ve yardımlar alabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU 23 HAZİRAN- 22 TEMMUZ

Yengeç ve Yükselen Yengeç; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Hayatınızda yapmayı planladığınız her türlü değişiklik, yeni bölümler için bu yeni ay yolculuğu olacak. İçeriğinizi muhafaza edecekleriniz, kişisel planlarınızın önem kazanacağı, fiziksel olarak nasıl kullanımlarınıza önem verdiğiniz bir süreci bekliyorsunuz. ilişkiler yalnız, ortaklıklar, anlaşmalar konusunda sert, katı, soğuk bir şekilde davranma. Bu takıntılı ve kısaltmalar dedik tavırlar anlatımlarına geri dönüşü zor tahribatlar yaratır. Bu dönem bazı sözleşmeli işleriniz varsa bitebilir Pluton'un sert kontağından dolayı. Hatta karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünün. Ama diğer yandan Neptün'ün güzel kontağı ile eğitim, yurt dışı, hukuksal konular, medya gibi düzenlemen yana da güzel yardımlar ve satın alınabilir ve bu komplo oldukça yaratıcı işler getirilebilir. Hatta belki evrenin dağları size iyi gelecek bir seyahate çıkmak ya da yeni bilgilere ulaşmak.

ASLAN BURCU 23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. . Biraz içinize dönebilir, yalnız ihtiyacınızlık artabilir, kafanızı dinlediğinizde ama belli ki Pluton'un sert kontağı ile bu çokta öyle olacakmış gibi durmuyor. Günlük angarya işleriniz aşırı artabilir. İş ortamınızda önemli değişiklikler meydana gelebilir. Bu dönemle birlikte kullanılan kişilerle ilişkilerde soğuk ve katı davranmaya özen göstermeye özen gösterin. Bir çalışanınızı, yardımcı işinizi çıkarmanız gerekir. Bu dönem sağlıkla ilgili konulara da özen göstermeye özen gösterin. Özellikle midenize, dişlerinize, eklemlerinize. Neptün'ün güzel desteği ile de oldukça yaratıcı eserin içinde bulabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL

Başak ve Yükselen Başak; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Sizleri sosyal daha eğlenceli, hareketli zamanlar bekliyor. Yeni dostlar edinebilir, birlikte daha samimi, sıcak zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız özel dışbükey takıntılı, sert, soğuk bir şekilde davranmaya özen göstermeye özen gösterin. Özel bölüm önemli bir kriz yönetimi olabilir. Ya da özel hayat ile sosyal hayat arasında denge kurmanız gerekebilir. Yatırım gibi riskleri aşmak üzere olduğunuz zamanları atmamalısınız. Bu dönem ortanızdan, sevgililerden, iş birliği yaptığınız kimselerden manevi güzel örnek alabilirsiniz. Bazılarınız dostlarınızla birlikte oldukça yaratıcı iş ve hayvanların içine girebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 EYLÜL- 22 EKİM

Terazi ve Yükselen Terazi; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. İş kariyerinizde ve hayatınızda yeni fikirler, yeni başlangıçlar, yeni projeler ortaya çıkabilir. İş algılama, çıkarmayla ilgili önemli yapılandırmalar oluşur. Yalnız Pluton'un sert kontağı ile hem iş hem de aile arasında dengeyi bulmak pek kolay olmayabilir. Ailevi barışları sert, katı hatta belki biraz takıntılı davranabilirsiniz. Ev ve ailevi yıkıcı olmaya bakın. Neptün'ün güzel desteği ile iş çocuklarından manevi olarak güzel olabilir, günlük işlerinizi büyük bir rahatlıkla halledebilir, bir ev hayvanı sahiplenebilirsiniz.

AKREP BURCU 23 EKİM- 21 KASIM

Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Odak noktanız; seyahat, eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, farklı felsefeler olacaktır. Bu açıklama yeni açıklama, yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt indirme çıkışını hazırlayabilir, medya ile ilgili önemli işlerinizi organize edebilir. Plüton'un sert kontağı olmasından dolayı; yakın çevreniz, aileniz, kuzenleriniz ve komşularınızla iletişim diliniz yıkıcı ve sert olmayan yumuşak ve onarıcı olmasına dikkat edin. Bu dönem zihinsel olarak çok yorulabilir, bazı düşünceler ve düşünceler üzerinde çok fazla düşünce. Zihnin takıntılı olmaya ve güvenmeye çok müstesna. Kullandığınız iletişim araçları ve elektronik cihazlar, sosyal medya hesaplarıyla ilgili krizler de ortaya çıkar. Neptün'ün güzel desteği ile de aşk-meşk sonuçların yana güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantik karşılaşmaların yanı sıra, birlikte olduğunuz kişi ile de manevi tarafı güçlü paylaşımlar yapabilirsiniz. Yaratıcı işlerle ilgilenebilirsiniz ki bu işler yurt dışı bağlantılı işlerde olabilir.

YAY BURCU 22 KASIM- 21 ARALIK

Yay ve Yükselen Yay; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Yeni ay ile birlikte krediler, primler, burslar, nafaka, yatırımlarla ilgili tahminler yeni düşünceler ve yeni fikirler söz konusu olabilir. Kredi araştırmalarını içine girebilirsiniz. Yalnız sağlık için biraz para harcamanız gerekebilir. Özellikle Pluton'un sert kontağı ile maddi durumu kimse ile münakaşa içine girmeyin. Finansal stres yapmak, takıntılı bir şekilde davranmak ciddi zararlar verebilir. En iyi senaryo ile belki önemli bir borcunuzu yapılandırabilirsiniz. Beklenmedik, hesapta olmayan ödemeleri harcamalar ortaya çıkıyor. Finansal açıdan önemli bir kriz yönetimi olması muhtemeldir. Neptün'ün güzel desteği ile de nöronlardan manevi olarak güzel bir şekilde alabilirsiniz. Ailevi konuşmalar varsa buzlar eriyebilir. Belki bu dönem evinizi güzelleştirmek, dekore etmek, boyamak, mobilyalar, perdeler almak için de yeni harekete geçebilir.

OĞLAK BURCU 22 ARALIK- 21 OCAK

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak.. İlişkiler, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili nihai yenilikler, yeni gelişmelere hazır olun. Yalnız Pluto'nun sert kontağından dolayı bu dönemdeki tüm ilişkilerinizde yıkıcı lider değil olmaya bakın. Takıntılı, sert, eleştirel bir halde olmak bu aralar sözleşmeler, anlaşmalar, evlilik ve ortaklık konusunda zarar verici olabilir. Ama diğer yandan üzerinize bir baskıda tıslayabilirsiniz. Neptün'ün güzel kontağı ile oldukça yaratıcı hikayeler gelirken, ruhen iyi yerde yeni bilgiler ve seyahatlerde elde edilebilir. Yakın çevrenize, ailenize, kuzenlerinize, komşularınıza manevi zenginlikleri destekleyebilmeniz için.

KOVA BURCU 22 OCAK- 19 ŞUBAT

Kova ve Yükselen Kova; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Odak noktanız göstergeleriz ve iş görüşmeleri olan açıklamalar olabilir. Sağlıklı yaşamak için ayrıntılar atabilir, beslenme düzeninizi yapılandırma, size fayda sağlayacak tedavilere başlayabilirsiniz. Pluton'un sert kontağından dolayı içsel varlıklarından bu dönem kuruntular ve endişelere çok yer vermemeniz ve kendi kendinize en sert yerden eleştirmeyiniz, hiç sevmeyiniz. Ruhsal yorgun olabilirsiniz. Arkanızdan iş çevirenler veya dedikodunuzu yapanlar olabilir. İş çatışmalarına girmeden krizleri yönetin. Neptün'ün güzel kontağı ile yeni kazanç yollarını oluşturmakta oldukça yaratıcı olabilirsiniz.

BALIK BURCU 20 ŞUBAT- 20 MART

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta Yengeç burcunun 24. Derecesinde yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Pluton'un sert bir kontağı gideceği, balık burcundaki Neptün'ün ise güzel bir kontağı olacak. Odak noktanız özel hayatınız, aşk, hobiler, keyif veren konular ve çocuklar olabilirtir Bekarsanız yeni aşklara, flörtlere gidişini yer açın. Çocuk sahibi olmak isteyenler içinde epeyce bir yeni ay olacaktır. Plüton'un sert kontağı ile dostlarınıza karşı sert, acımasız olabilirsiniz. Sosyal kapsamlı bazı ilişkileri gözden geçirmeniz gerekebilir, meydana gelen olayları sizi içsel olarak rahatsız edebilir. Neptün'ün güzel desteği ile bu dönem oldukça romantik ve yaratıcı olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı hoş sürprizler yapabilirsiniz. Sanatla yakından ilgilenebilirsiniz.