7. Koğuştaki Mucize konusu ne, nerede çekildi? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimler?

7. Koğuştaki Mucize konusu ne, nerede çekildi? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimler?
7. Koğuştaki Mucize bir kez daha televizyon ekranına gelecek. Vizyona girdiği 2019 yılında en çok izlenen filmler arasında yer alan 7. Koğuştaki Mucize filmini izlemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler bu akşam sevilen yapımı izleyebilir.

7. Koğuştaki Mucize, konusu ve oyuncularının performansı ile adından söz ettiren önemli bir Türk yapımı filmdir. Daha önce 7. Koğuştaki Mucize filmini izlemeyenlere müjde. Hasılat rekorları kıran 7. Koğuştaki Mucize filmi dün akşam televizyon ekranında yayınlandı. 7. Koğuştaki Mucize filmine dair vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2019 yılında vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri Muğla'da ve İstanbul Beykoz'da özel olarak hazırlanan bir platoda çekildi.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ KONUSU NE?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu alıyor. Hikaye 1983 yılında geçiyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır. Kızın yanında da Memo vardır. Bundan dolayı küçük kızın ölümünden sorumlu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimseyi kendine inandıramaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ GERÇEK HAYAT HİKAYESİNDEN Mİ ALINDI?

2019 yılı yapımı duygusal film 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gerçek hikaye değildir. 7. Koğuştaki Mucize, Güney Kore yapımı "Miracle in Cell No. 7" adlı yapımdan uyarlandı.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

7. Koğuştaki Mucize filminin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Hayal Köseoğlu, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Ferit Kaya, Serhan Onat, Emre Yetim, Gülçin Kültür Şahin, Cankat Aydos, Doğukan Polat, Serhat Üstündağ, Nadi Güler, Özgür Dereli, Basri Albayrak, Özgür Avşar ve Mert Zaim yer alıyor.