Konyasporlu Michalak sezonu değerlendirdi!

Konyasporlu Michalak sezonu değerlendirdi!
Konyaspor’un Polonyalı kanat oyuncusu Konrad Michalak, Demir Grup Sivasspor maçının ardından sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’un Polonyalı kanat oyuncusu Konrad Michalak, Demir Grup Sivasspor maçının ardından sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

21 maçtır gol katkısı veremiyor

Konyasporlu Konrad Michalak bu sezon geçen sezonun oldukça gerisinde performans sergiliyor. Geçen sezon ligde 35 karşılaşmaya çıkan ve 3 gol 4 asistle 7 gol katkısı veren Michalak bu sezon 24 karşılaşmada gol atamadı ve yalnızca 1 asist yapabildi ve geçen sezonunun gerisinde kaldı. Sezonun 3.haftasında İstanbulspor maçında asist yapan Michalak, 21 maçtır gol katkısı veremiyor.

Sakatlıklarla boğuştu

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan 25 yaşındaki oyuncu 7 Süper Lig karşılaşmasında sakat olduğu için forma giyemedi. Ligin ikinci yarısındaki Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 1,5 aylık tedavinin Adana Demirspor maçıyla kadroya dönen Michalak son 6 karşılaşmanın tamamında süre aldı. Konyaspor formasıyla 67 karşılaşmaya çıkan Polonyalı oyuncu 5 gol, 6 asist ile 11 gole doğrudan katkı yaptı.

Sözleşmesi gelecek sezon bitecek

2021-2022 sezonunda Akhmat Grozny takımından kiralık olarak kadroya katılan Michalak'ın sezon bitiminde 500 bin euroluk serbest kalma bedeli ödenmişti ve Polonyalı oyuncu takıma katılmıştı. 2 yıllık sözleşme imzalanan Michalak'ın 30 Haziran 2024 yılına kadar Konyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

michalak-cok-kotu-sezon-gecirmiyoruz.png

"Kazanabileceğimiz maçlarda mağlubiyet aldık"

Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Michalak; “Çok kötü bir sezon geçirdiğimizi düşünmüyorum. Kazanabileceğimiz maçlarda mağlubiyet aldığımız durumlar var. Sivasspor’un çok özel bir oyun oynadığını düşünmüyorum. Fakat tabi ki önümüzde sezonun bitimine kadar iki maç daha mevcut” dedi. HALİL YILMAZER