Konyasporlu Cebrail Karayel: Camiamızı mutlu edeceğiz

Konyasporlu Cebrail Karayel: Camiamızı mutlu edeceğiz
Arabam.com Konyaspor’da Cebrail Karayel, uzun bir aranın ardından sahaya ilk 11’de çıkmaya hazırlanıyor.

Cebrail, Ahmet Oğuz’un cezası sebebiyle Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyecek.

28 yaşındaki sağ bek, son olarak 29 Ocak’ta deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen Medipol Başakşehir müsabakasında sahaya çıkan kadroda kendine yer bulmuştu. Cebrail Karayel, Kayserispor maçının 56. dakikasında da Ahmet Oğuz’un yerine oyuna dahil olmuştu.

18 maçta süre aldı

Bu sezon toplam 18 maçta süre olan Cebrail Karayel; 14 Süper Lig, 3 UEFA Konferans Ligi ve 1 Türkiye Kupası maçında toplam 554 dakika süre alan Cebrail Karayel herhangi gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı.

“Beraberliğe üzüldük”

Cebrail, Alanyaspor maçına 3 puan için hazırlandıklarını belirterek, “Kasımpaşa’yı deplasmanda mağlup ettikten sonra Trabzonspor maçında evimizde, taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet almıştık. Bu seriyi 3 maça çıkarmak adına Kayserispor maçına çıkmıştık. Genel olarak Kayserispor maçlarımız keyifli ve bol gollü oluyor. Bu kez yine öyle oldu. Beraberliğe üzüldük. Galibiyet bize daha yakındı, kazanabilirdik. İnşallah Alanyaspor deplasmanından galibiyetle dönerek camiamızı mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı.