Konyaspor, Erbaaspor maçı ile moral bulmak istiyor!

Konyaspor, Erbaaspor maçı ile moral bulmak istiyor!
 Muhabir
Süper Lig’de kötü bir grafik çizen Tümosan Konyaspor, Perşembe günü oynayacağı Erbaaspor maçıyla moral bulmak istiyor

Ligde kötü günler geçiren ve ligde çıktığı son 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Tümosan Konyaspor’da Türkiye Kupası serüveni başlıyor. Kupaya bu sezon 3.turdan başlayacak olan yeşil-beyazlılar 2 Kasım Perşembe günü evinde 3.lig takımı Merkür Jet Erbaaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar kendisine göre oldukça alt seviyede olan rakibin mağlup ederek hem kötü gidişatı bir nebze durdurmayı hem de moral bulmayı hedefliyor.

Yedek oyuncular süre bulacak

Erbaaspor karşılaşmasında ligdeki kadroya nazaran daha yedek bir kadro ile maça çıkmaya hazırlanan Konyaspor’da forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması bekleniyor. Adana Demirspor maçında oyuna sonradan giren Niko Rak, Robert Muric ve Gökhan Töre’nin yanı sıra Yunus Mallı, Kahraman Demirtaş ve Nelson Oliviera gibi isimlerinde karşılaşmada süre alması bekleniyor.

Asıl hedef Karagümrük!

Adana Demirspor maçının ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada gerçek anlamda çıkış maçının Karagümrük maçı olduğunu ifade eden Teknik Direktör Hakan Keleş; “Bir galibiyet, moralde ihtiyacı var takımın. Bu Karagümrük maçıyla sağlamamız gerekiyor” demişti. ABDİL EMİROĞLU