Konyalıların dört gözle beklediği festival için geri sayım başladı!

Konyalıların dört gözle beklediği festival için geri sayım başladı!
Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 17.‘si düzenlenecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Adil Bayındır, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, organizasyonun tamamının stand satışları ve sponsorlar tarafından finanse edileceğini belirtti. Başkanımız Bayındır, “Festival için belediyemizden hiçbir ek bütçe ve ödeme yapılmayacak. Tüm maliyetler, stand kiralamaları ve sponsorluk anlaşmalarıyla karşılanacak. Böylece belediye bütçemize ek bir yük getirmeden bu büyük etkinliği gerçekleştireceğiz.” dedi.

Uluslararası Göl Festivalinin önemine de değinen Adil Bayındır; “Uluslararası Beyşehir Göl Festivalimiz Beyşehir’imizin doğal ve kültürel güzelliklerimizin tanıtılmasında, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerek bölgeye ekonomik canlılık kazandırmaktadır. Beyşehir’imizin ve Beyşehir Gölümüzün tanıtılması ulusal mecralarda gösterimi sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Beyşehir’imizin ve Beyşehir Gölümüzün tanıtılmasında büyük katkısı olan Uluslararası Beyşehir Göl festivalimizi her yıl olduğu gibi bu yılda ünlü sanatçılar ve Türkiye’nin dört bir yanından yüzbinlerce ziyaretçinin katılımlarıyla gerçekleşecektir.” dedi.

whatsapp-image-2024-07-17-at-13-56-44-1-001.jpeg

Bu yıl Uluslarası Göl Festivalimize katılacak sanatçılarımız;

• 24 Temmuz Çarşamba Saat: 22.00 Ekin Uzunlar

• 25 Temmuz Perşembe Saat 22.00 Özgür Can Çoban

• 26 Temmuz Cuma Saat 22.00 Kolpa

• 27 Temmuz Cumartesi Saat 22.00 Zara

• 28 Temmuz Pazar Saat 22.00 Burak Bulut – Kurtuluş Kuş

Ünlü sanatçıların sahne alacağı ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı Beyşehir Göl Festivali’ne tüm hemşehrilerimizi davet eden Bayındır, festivale katılımın her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun olacağını öngördüklerini belirtti.

whatsapp-image-2024-07-17-at-13-56-43-001.jpeg

Festivalin sponsorluk ve stand kiralama işlemleri için CA Atik Organizasyon firması ile iletişime geçilmesi gerektiğini hatırlatan Bayındır, “Bu güzide festivalin düzenlenmesine katkı sağlayan tüm sponsor firmalarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi