1922 Konyaspor'dan sezona mükemmel başlangıç

1922 Konyaspor'dan sezona mükemmel başlangıç
 Muhabir
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 3.Lig 3.Grup’taki ilk maçında evinde Karabük İdmanyurdu’nu konuk etti. Yeşil-beyazlılar rakibini 2-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 3.Lig 3.Grup’taki ilk maçında evinde Karabük İdmanyurdu’nu konuk etti. Yeşil-beyazlılar rakibini 2-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Yeşil-beyazlılar sahaya; Ramazan Haklı, Yusuf Kılıç, Oğuzhan Yılmaz, Mert Korkmaz, Kadir Doğukan, Mehmet Deveci, Ata Berk Karababa (Dk. 60 Enes Erol), Zeki Kaan Satıoğlu (Dk.73 Uğur Ahmet Özder), Berkay Sezer (Dk.73 Emirhan Subaş), Hacı Ömer Doğru (Dk.89 Samet Dağlı) ve Tuğrul Başkan (Dk.89 Şehmus Aksu) 11’i ile çıktı.

Karabük İdmanyurdu ise sahaya; Berat Çelebi, Tolga Aslan, Rasim Can Değirmenci, Kerem Yorulmaz, Ahmet Devret (Dk.76 Kaan Erdoğan), Enes Karataş (Dk.62 Sefa Aksoy), Sergen İlhan (Dk.82 Ege Okka), Mustafa Kayabaşı, Erdem Can Polat (Dk.46 Yakup Zorlu), Serdar Eylik ve Yusuf Akbulut (Dk.82 Seyit Ali Kahya) 11’i ile sahaya çıktı.

Konyaspor yönetiminden yakın takip

Karşılaşmayı Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, İkinci Başkan Adem Bulut ve Asbaşkanlardan Osman Baharoğlu stadyumdan takip etti. 1922 Konyaspor yönetiminde tam kadro stadyumdaki yerini aldı. Karşılaşmayı 350 kadar Konyaspor taraftarı da yine stadyumdan takip etti.

Maçtan dakikalar

Mert Korkmaz’ın 28.dakikada savunma arkasına attığı topu oldukça iyi kontrol eden Tuğrul Başkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda iyi bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. 39.dakikada savunmada Mert’in hatasında topu altı pasın içinde önünde bulan Erdem Can Polat’ın vuruşunu kaleci Ramazan Haklı kurtardı. İlk yarı 1922 Konyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti. Konyaspor, ikinci yarıda oyunu genelde kendi yarı alanında kabul etti. 75.dakikada Yusuf Kılıç’ın ortasında Uğur Ahmet Özder çok iyi yükseldi ve oyuna girer girmez golünü attı. Skor 2-0’a geldi. Son dakikalarda kaleci Ramazan Haklı 2 net pozisyonda gole izin vermedi. 1922 Konyaspor bu galibiyet ile sezona 3 puanla başlamış oldu.

1922 Konyaspor, hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında 11 Eylül çarşamba günü deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar ikinci hafta karşılaşmasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Viranşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek.