‘Ünüvar’ 35 Yılı Aşkın Tecrübesiyle Hayalinizi Gerçekleştiriyor

‘Ünüvar’ 35 Yılı Aşkın Tecrübesiyle Hayalinizi Gerçekleştiriyor
35 Yılı aşkın tecrübesiyle mobilya sektöründe adından söz ettiren Ünüvar Konsept, yeni evlenecek çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere sunduğu cazip kampanyalar ile bu kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ev tekstili, beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, evlenecek çiftlere ve mobilyasını yenilemek isteyenlere cazip kampanyalarıyla hizmet sunuyor. Mobilya sektöründe 35 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, yeni evleneceklere ve mobilyasını yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak kampanyalar sunuyor. Mobilya, halı, beyaz eşya ve perde gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Ünüvar Konsept Firma Sahibi Mustafa Ünüvar, "Mobilya sektörüne 1988'de başladık. Yeni kampanyalarımız ile kış sezonuna hazırlanıyoruz. Düğün hazırlığında olan çiftlere özel kampanyalarımız var. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, beyaz eşya ve züccaciye çeşitlerinin tümünü A'dan Z'ye Ünüvar Konseptte bulabilirler" diye konuştu.

nuvar-2-001.jpeg

30 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK
Beyaz eşyalarda Arçelik, Altus ve Vestel gibi firmalarla çalıştıklarını belirten Ünüvar, "Yeni evlenecekler ve halılarını yenilemek isteyenler için halı ve perdelerimizde çok cazip kampanyalarımız mevcut. Halılarda bir alana bir bedava kampanyası ile 7.500 TL’ye, bir dairenin perdesini 3.000 TL’ye, koltuklarda ise yüzde 35 teşhir indirimlerimiz mevcut. Kampanyalarımız 30 Eylül'e kadar devam edecek" dedi.

nuvar-3-001.jpeg

“SEZONDA DOLU DOLU İLERLİYORUZ”
Elden taksitle ödeme aldıklarını belirten Ünüvar, "Elden ödeme alıyoruz ve kredi kartlarına 9 taksit imkânı sunuyoruz. Ayrıca, kartın durumuna göre ek taksit seçeneklerimiz de mevcut. Çiftlerin seçtikleri mobilyayı istedikleri tarihe kadar depoda bekletiyoruz. 'Depoda beklet' kampanyamız ile müşterilerimiz memnun etmeye çalışıyoruz. Çiftlerimiz Ünüvar Konsept mağazamıza gelip diledikleri mobilyayı seçiyorlar. Seçtikleri ürünleri depomuzda bekletiyoruz ve istedikleri tarihte adrese teslim ediyoruz. Ürün tedariki konusunda sorun yaşamıyoruz. Sezonda dolu dolu ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.
“KONYA'DA ÇOK DİKKAT ÇEKİYORUZ”
Düğün paketlerinde iddialı olduklarını belirten Ünüvar, "Müşteri memnuniyetine oldukça önem veriyoruz. Ticaret yapmaktan çok müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Fiyatlarımız oldukça uygun olduğu için Konya'da çok dikkat çekiyoruz. En iyi ürünleri en uygun fiyatlara vermeye çalışıyoruz. Düğün paketlerinde mobilyalar minimum 75 bin liradan başlayıp maksimum 135 bin liraya kadar çıkıyor. Beyaz eşyalarda ise minimum 58 bin liradan 88 bin liraya kadar değişkenlik gösteriyor. Her bütçeye uygun şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi