Ünlü fenomen Konya’daki ev sahiplerine seslendi! Yer yerinden oynadı!

Ünlü fenomen Konya’daki ev sahiplerine seslendi! Yer yerinden oynadı!
 İnternet Editörü
Sosyal medyada Girişimci Göçmen ismiyle paylaşımlar yapan fenomen Taha Utku Korkmaz Konyalılara seslendi. Paylaşımın altına yorum yağdı

Sosyal medya üzerinden girişimcilik üzerine paylaşımlar yapan ve ‘Girişimci Göçmen’ olarak bilinen Taha Utku Korkmaz’ın paylaşımları yoğun ilgi görüyor. Finlandiya’da yaşayan ve yurtdışına taşınmak üzerine fikirler ceren Korkmaz son olarak yaptığı bir paylaşımla Konyalıların ilgisini çekti.

“Konya’daki 3+1 evinizi satıp, Finlandiya’da göl manzaralı bir ev, 2014 model Porsche Cayenne alıp üzerine de 10.000 Euro nakitiniz kalsın istemezsiniz her halde değil mi” diyerek dikkatleri üzerine çeken fenomen, Konya’dan rastgele seçtiği birkaç ilan üzerinden videosunu yayımladı.

Korkmaz videoda şu ifadeleri kullandı:

“Konya’da 3+1 ev satarak Finlandiya’da neler yapılır? Rastgele seçtiğim ev Konya Selçuklu’da 3+1 170 metrekare gayet büyük 11 katlı 9 yaşındaki bir apartmanda bulunuyor.

Bunu sattığımızda 4 buçuk milyon liralık bir gelir elde ediyoruz. Bu rakamın güncel euro fiyatı, 136 bin euro. Ve hemen rastgele Finlandiya’dan seçtiğim kendi gölü olan kendi iskelesi olan bu evi satın alabiliyorsunuz. Evin fiyatı 105 bin euro. Arazisi ile beraber satılık. Bir de üstüne bir Porsche Cayenne alabiliyorsunuz. Buda 2014 model dizel otomatik araç. Hatta bu ikisini aldığınızda üzerine bir de 10 bin euro kalıyor.”

Paylaşımın altına ise dakikalar içerisinde hem Konyalılardan hem de diğer illerde yaşayan vatandaşlardan yorum yağmuru geldi.

İşte o paylaşım:

Kaynak:Konya'nın Sesi