Tostea’den Konya’ya Yeni Lezzet Durağı!

Tostea’den Konya’ya Yeni Lezzet Durağı!
 Muhabir
Ünüvar Izgara İşletme Sahibi Hüseyin Ünüvar, sektöre yeni bir soluk daha kazandırdı. Tostea Konya ile birbirinden eşsiz lezzetleri bir araya getirmek için Tostea firmasını kurdu

Tostea Konya İşletme Sahibi Hüseyin Ünüvar, Pusula Dergisi’ne yaptığı özel açıklamalarda Tostea’nin Konya tarafından yoğun ilgi gördüğünü aktardı. Ünüvar, “Konya genelinde Tostea’ye çok büyük özen gösterildi. Gece gündüz gelen müşterilerimiz sıklıkla memnuniyetlerini dile getiriyorlar” dedi.

whatsapp-image-2024-08-09-at-16-36-35.jpeg

15 ÇEŞİT SPECIAL TOST
Tostea’de 15 çeşit special ürün olduğunu belirten Tostea Konya İşletme Sahibi Hüseyin Ünüvar, “İşletmemizde 15 çeşit special tostlarımız mevcuttur. Bunlar şu şekildedir: Sucuklu tost, kaşarlı tost, karışık tost (sucuk, kaşar), sebzeli tos, karışık tost (sucuk, kaşar, sebze), kavurmalı tost, kavurmalı kaşarlı tost, kavurmalı, kaşarlı, sebzeli tost, pastırmalı tost, pastırmalı kaşarlı tost pastırmalı, kaşarlı, sebzeli tost, tavuklu tost, tavuklu kaşarlı tost, tavuklu, kaşarlı, sebzeli tost, patates kızartması soğan halkası ve yayık ayran bulunuyor. Bunun dışında ise, special tostlar olarak antrikot tost, antrikot-kaşar, tost, antriko-kaşar, sebzeli tost, kokoreç tost, kokoreç-kaşar tost, kokoreç- kaşar- sebzeli tost, hindi füme tost, hindi füme-kaşar tost, hindi füme-kaşar- sebzeli tost, 3 peynirli tost, 3 peynirli-sebzeli tost, acı mantar tost, acı mantar- kaşar tost, acı mantar, kaşar, sebzeli tost, nutella tost ve nutella rüyası şubemizde müşterilerimizin talebine göre taze şekilde yapılıyor” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-09-at-16-36-35-3-001.jpeg

“TOSTEA’NIN OLMAZSA OLMAZ KURALIMIZ HİJYEN”
Olmazsa olmaz kurallarının hijyen olduğunun altını çizen Hüseyin Ünüvar, “Bulunduğumuz bölgenin bizim konseptimizde bir firmaya ihtiyacı vardı. Yeni nesil fastfood ürünlerine de ayak uydurarak ürünlerimizi hazırlamaya başladık. Bu konsepti Konya’da ilk defa biz hazırladık. Bizim Tostea markası olarak olmazsa olmaz kuralımız hijyendir. Ürünlerimizin hazırlık aşamasından servis aşamasına kadar hijyende incelikler gösteriyoruz. Bunun yanı sıra ürünlerimizin en kaliteli markalardan olmasına özen gösteriyoruz. Bunun sebebi ise kaliteli ürünler ile ortaya çıkmış olan lezzet kendisini daima ön planda tutar. Tostea’de de biz buna çok özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-08-02-at-11-13-42-1.jpeg

MÜŞTERİLERDEN TAM NOT!
Tostea Konya İşletme Sahibi Hüseyin Ünüvar, son olarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Bünyemizde üç barista sabah üç barista ise akşam hizmet vermektedir. İlerleyen zamanlarda ise personel sayımızda artışlar göstereceğiz. Bizi diğer firmalardan ayır bir özelliğimiz ise 02.00’a kadar hizmet veriyor oluşumuzdur. Konya genelinde Tostea’ye çok büyük özen gösterildi. Gece gündüz gelen müşterilerimiz sıklıkla memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bunun yanı sıra çevre illerden de franchising görüşmelerimiz gerçekleşti. Eylül ayında ise konum için görüşmelerimiz sürecek.”