'Tasarımca Fest' Konyalıları Bekliyor!

'Tasarımca Fest' Konyalıları Bekliyor!
 Muhabir
Konya Novaland Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Tasarımca Fest Kış Sezonu Festivali 13-17 Aralık tarihleri arasında moda tutkunlarını ağırlayacak. Tesettür Moda ve Alışveriş Giyim Festivali’nde yer alan markalara ilgi yoğun.

Tasarımca Fest alanında uzman birçok tasarımcı ve markanın yer aldığı festivale özel indirimli ürünlere ulaşılabileceğiniz, binlerce çeşitle misafirlerini bekliyor.

Festivalde standı bulunan Samira Butik Satış Sorumlusu Hafize Tekin, “4 yıldır giyim sektöründe çalışıyorum. Konya’ya hitap etmek için taşlı boncuklu kokoş ürünler satıyoruz. Konya’da bu tarz ürünler çok ilgi gördüğü için ürünlerimiz satılıyor. Fiyatlar her bütçeye uygun. Piyasaya göre fiyatlarımız aynı. Gelen çok müşteri oldu güzel iş yaptık. İthal ürünlerin alıcısı çok. Konyalılar kaliteden anlıyor. Ürünlerimiz İstanbul’dan geliyor. Festivalden memnunuz herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

FESTİVALDE FİLSİTİN UNUTULMADI!

El emeği ürünleri Filistin’e destek amacıyla satışa sunan Birlik Vakfı Hanım Kolları'ndan Zeynep Çayır, “Takı ile ilgileniyorum. Çelik takı üzerine satışlar yapıyorum. Tasarım özel ürünler satıyorum. Kuyumcu modeli ürünlerle çalışıyorum.

Filistin’e destek amaçlı standımız var. Bütün yardım severleri ufakta olsa bu tarz el yapımı ürünleri alarak yardıma çağırıyoruz. Bizimde bir katkımız olsun istiyoruz. Çorbada tuzumuz olsun. Arkadaşlarımızın desteğiyle tavsiyesiyle Filistin’e de bir yardımımız olsun diye düşündük.

Standımız da broştan kolyeye, yüzük, bileklik, el işlemesi, ahşap ürünler, not defterleri, kufiyeler ve el örgüsü ürünler var. Festivalden memnunuz güzel geçiyor. Filistin’e destek olmak isteyenleri Tasarımca Fest’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

KIŞ SEZONUNA UYGUN ÜRÜNLERİMİZ VAR

Mois Butik sahibi Muradiye Öz kızı Saliha Çuhacı ile birlikte festivale katıldıklarını ifade ederek, “Sezon dolayısıyla kış sezonuna uygun ürünlerimiz var. Kışlık triko takımlarımız, ikili takımlar, scuba takımlar, kaplar, eşofman takımları, angora ceketler, gömlekler, ithal ürünlerimiz ve pantolonlar mevcut. Ortalama fiyatlarımız bin TL ile 3 bin TL arasında değişiyor. Festivalden memnun ayrılacağız” dedi.

-Büşra GÜLTAŞ