Tabii Platformundaki Mevlana Dizisine Yoğun İlgi! O Platformda Konya Detayları Dikkat Çekti...

Tabii Platformundaki Mevlana Dizisine Yoğun İlgi! O Platformda Konya Detayları Dikkat Çekti...
Bizi birleştiren hikayeler mottosu ile yola çıkan 'Tabii' Platformunda bulunan 'Mevlana' dizisi ise şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Dizi iki hafta içerisinde yarım milyon izlenmeyi geçti. İşte dizi hakkında detaylar...

Bizi birleştiren hikayeler mottosu ile yola çıkan 'Tabii' Platformu dilediğin yerde dilediğin zaman izleyebileceğiniz içeriklerle dolu yeni nesil bir dijital platform.

Bu platform kültürümüzü ve değerlerimizi tüm dünyaya duyuracak ve hikayelerin dönüştürücü gücüyle tüm dünyaya ilham verecek.

Platformda bulunan 'Mevlana' dizisi ise şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Dizi iki hafta içerisinde yarım milyon izlenmeyi geçti.

Konyalılar 'Mevlana' dizisine yoğun ilgi gösterdi. İşte dizi hakkında detaylar...

TABİİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER?

1- "tabii yurt dışında kullanılabiliyor mu?

tabii uygulaması yayın hayatına Türkiye’de başladı. Şu anda yurt dışında yaşayan kullanıcılar için http://youtube.com/@tabii hesabında içeriklerin bir kısmını paylaşıyor.

2- TV uygulaması var mı?

Yakında TV uygulamalarından da kullanıma sunulacak.

3- Türkiye'de yaşıyorum ama uygulamayı indiremiyorum, neden?

Eğer tabii’yi uygulama dükkanından indiremiyorsan, bunun nedeni ya VPN kullanman ya da telefonunun Türkiye dışında bir bölgede olması olabilir. VPN’in kapalı olmalı veya telefonunun bölge ayarlarını kontrol etmelisin.

Kaynak:Konya'nın Sesi