Sömestr Tatili İçin En Uygun Tur Fırsatlarını Kaçırmayın!

Sömestr Tatili İçin En Uygun Tur Fırsatlarını Kaçırmayın!
 Muhabir
Sömestr tatiline sayı günler kala tatilini doya doya geçirmek isteyenler tatil için gidilebilecek yerleri araştırmaya başladılar. Sömestr tatiline az bir zaman kalmasına rağmen hala nereye gideceğine karar veremeyenler için Konya Pınar Turizm işlet...

Sömestr tatiline sayı günler kala tatilini doya doya geçirmek isteyenler tatil için gidilebilecek yerleri araştırmaya başladılar. Sömestr tatiline az bir zaman kalmasına rağmen hala nereye gideceğine karar veremeyenler için Konya Pınar Turizm işletmecisi Oktay Altay sömestr da en çok tercih edilen yerleri sizin açıkladı.

Güzel bir kış tatili yapmak isteyenler kış turizminin olmazsa olmazı kayak merkezlerine ilgi arttı. Konya’nın en yeni acentalarından biri olan, kısa zamanda uygun fiyatı ve kaliteli hizmet garantisi vererek binlerce kişinin memnun olmasını sağlayan Konya Pınar Turizm işletmecisi Oktay Altay sömestr tatilini unutulmaz bir tatile çevirmek isteyenler için sömestr turlarını açıkladı.

Sömestr tatilinde de hem konaklamalı ve günübirlik turların olduğunu söyleyen Oktay Altay, “Yılbaşı tatilinde olduğu gibi sömestr tatilinde de her bütçeye uygun hem konaklamalı hem günübirlik turlarımız bulunuyor. Bursa- Uludağ turu, Erciyes Kayak turu, 3’lü Kar Keyfi turu, Kızıldağ Davraz Kayak turu olmak üzere 4 adet konaklamalı turumuz bulunuyor. Gölcük Abant turu, Kartepe Ormanya Turu, Davraz Kayak turu ve Erciyes Kayak turu olmak üzere 4 adette günübirlik turumuz mevcut” dedi.

GÜNÜBİRLİK TATİLDE GEZİLECEK YERLER

Günübirlik olduğu halde dolu dolu bir tatil imkânı sunduklarını açıklayan Altay, “Günübirlik tatil olarak 4 adet birbirinden güzel tatil seçeneklerimiz bulunuyor. En çok tercih edilen turlarımızdan biri olan Sömestr özel Ormanya- Kartepe turunda Yamaç el Dünya’nın en büyük gökyüzü eli, Ormanya Doğal Yaşam Parkı, Hobbit Evleri, hayvanat bahçesi, Ormanya kütüphanesi, Ormanköy, Ters ev, Cam teras, Maşukiye, Maşukiye Yapay Doğal & Yapay Şelale, Sapanca Gölü gibi birbirinden güzel birçok yer ziyaret ediliyor. Abant- Gölcük turunda ise Gölcük Gölü Milli Parkı, Gölcük Tabiat Evi, Abant Tabiat Müzesi, Abant Gölü Milli Parkı ve Bolu’yu ziyaret ediyoruz. Kayak yapmak isteyen misafirlerimiz içinde Erciyes Kayak Merkezini ve Kızıldağ Davraz Kayak turunu tercih ediyorlar. Kızıldağ Davraz Kayak turunda Kızıldağ Milli Parkı, Kıl Çadır, Isparta ve Davraz Kayak Merkezine gidiliyor” şeklinde konuştu.

TUR FİYATLARINI UYGUN TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Sömestr tatilindeki tur fiyatlarının uygun olduğunu söyleyen Oktay Altay, “Hem günübirlik turlarımız da hem de konaklamalı turlarımız da tur fiyatlarını oldukça uygun tutmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti olduğu için artan maliyetler ve zamlara rağmen kar marjini düşürerek kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmak için çabalıyoruz. Günübirlik turlarımızın fiyatı ise Erciyes Kayak turu 1300TL, Davraz Kayak turu 1300TL, Ormanya- Kartepe turu 1350 TL ve son olarak Abant- Gölcük turu ise 1350 TL şeklinde. Konaklamalı turlarımız da ise Kızıldağ Davraz Kayak turu 2750- 4750 arasında değişiyor, Bursa- Uludağ turu 3.500 TL, 3’lü Kar Keyfi turu 3250TL, Erciyes Kayak turu 2.750 şeklinde ve konaklamalı turlarımız genellikle 1 gece 2 gün şeklinde oluyor” ifadelerini kullandı. -Buse Aşcı