Sarayönü Derneği, Sarayönü'nde 'Karne Festivali' düzenleyecek

Sarayönü Derneği, Sarayönü'nde 'Karne Festivali' düzenleyecek
 Muhabir
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dezavantajlı çocukların mutlu bir gün geçirmesi için "Karne Festivali" düzenliyor.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dezavantajlı çocukların mutlu bir gün geçirmesi için "Karne Festivali" düzenliyor.

14 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek etkinlik, Sarayönü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilecek.

Sarayönü İlçe Stadyumunda gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında karne alan gençler ve çocuklar için çeşitli spor etkinlikleri ve eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Dart, masa tenisi, okçuluk, badminton gibi spor dallarının yanı sıra masa futbolu, langırt, mas güreşi ve matrak gibi oyunlar da festivalde yer alacak. Ayrıca, gençlik alanında yüz boyası gibi etkinlik istasyonları da kurulacak.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Güney, bu özel günde çocuklarla bir araya gelerek onların mutlu günlerine ortak olmak istediklerini dile getirerek,” Derneğimiz olarak her zaman dezavantajlı kesimlerin yanında olmayı bir görev biliyoruz. Bu kapsamda, çocuklarımızın karne heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak için bir araya geliyoruz. Karne Festivali, sadece bir eğlence etkinliği değil, aynı zamanda çocuklarımıza destek olmak, onların moralini yükseltmek için bir fırsat sunuyor. Bu güzel etkinlikle, onların yüzlerindeki gülümsemeye katkıda bulunmak istiyoruz."

Sarayönü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliği içinde gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar için birbirinden keyifli aktivitelerin yer alacağını belirten Başkan Güney, "Dart, masa tenisi, okçuluk, badminton gibi spor dallarının yanı sıra, masa futbolu, langırt, mas güreşi ve matrak gibi oyunlarla çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatacağız. Ayrıca, gençlik alanında yüz boyası ve benzeri etkinliklerle de renkli bir atmosfer oluşturmayı planlıyoruz. Tüm çocukları ve gençleri bu özel günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi.