Sandıktaki çeyizler ellerinde hayat buluyor!

Sandıktaki çeyizler ellerinde hayat buluyor!
 Muhabir
Sandıkta kalmış el emeği göz nuru işlemeler Ayfer Varlısenet’in atölyesinde yenileniyor. Ayfer Varlısenet Home ve Çeyiz sahibi Ayfer Varlısenet, hobi olarak küçük yaşlarda başladığı mesleğini 15 yıldır severek yapıyor.

Varlısenet, “Çocukluktan gelen yeteneğimi geliştirip meslek haline getirdim. Her zaman kendime özgü ürünler tasarlamaya özen gösteririm. El sanatları ile ilgili birçok alanda eğitim aldım fakat ev tekstili alanını kendime daha yakın bulduğum için bu sektörde tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyim” diye konuştu.

Nalçacı’da faaliyet gösteren Ayfer Varlısenet Home ve Çeyiz, Konyalı hanımların uğrak noktası haline geldi. Hobi olarak başladığı mesleğini başarıyla sürdüren ve ilerleten kadın girişimci Varlısenet, başarısını özgün ve yenilikçi tasarımlarına borçlu olduğunu söyledi. Varlısenet, “Bizi diğerlerinden ayıran yaptığımız işin heyecanlı başlangıçlara vesile olması, yeni yuva kuran çiftlerin ve bebek bekleyen annelerin heyecanlarına ortak olmak bize neşeli duygular yaşatıyor buda işlerimize yansıyor” dedi.

EL EMEĞİ TASARIM ÜRÜNLER DİKKAT ÇEKİYOR

Benim için en önemli kriter müşterilerimizden gelen taleplerdir bu doğrultuda her birine ayrı özen göstererek özgün çalışmalar yapıyorum diyen Varlısenet, “Ev tekstiline dair her ürünü özenle hazırlıyorum. Yatak örtüleri, nevresim takımları, battaniye setleri, sehpa örtüleri, masa takımları, sunumluklar, Amerikan servisleri, supla takımları, farklı dekoratif ürünler, seramik ve ahşap ürünler, mutfak takımları, havlular, bornoz setleri ve bebek ürünleri, eski dantelleri yenileme, kanaviçe yenileme, farklı tasarım ürünler ve kişiye özel nakışlı sunumluklar yapıyoruz. Tamamen müşterilerimizin isteğine göre el ve makine nakışları yapıyoruz online satışımızda var” ifadelerini kullandı.

TARİHTEN GÜNÜMÜZE GELEN ÇEYİZ GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİP AYNI ZAMANDA YENİÇAĞIN MODERN KÜLTÜRÜNE DE HİTAP EDİYOR

Kıymetli büyüklerimizin binbir emekle bizler için, annelerimiz için hazırladığı el emeği işlerini yeniden evlerimizde kullanılmak üzere modernize edip o tarihi dokusunu bozmadan tasarımlarımızda kullanıyoruz diyen Varlısenet, mağazasında hem kişiye özel tasarımlar hem de el emeği ürünleri müşterilerine sunuyor. Varlısenet, “Konyalı hanımları mağazamıza bekliyoruz ürünlerimize @ayfervarlisenet Instagram hesabımız üzerinden de ulaşabilirler” dedi.

-Büşra GÜLTAŞ