Saçıyla Kafasının Arasından Öyle Bir Şey Çıktı Ki! İnanamayacaksınız!

Saçıyla Kafasının Arasından Öyle Bir Şey Çıktı Ki! İnanamayacaksınız!
Konya-Karaman arasında uyuşturucu madde taşındığı bilgisini alan polis harekete geçti. Araçta uyuşturucu bulamayan polisler son anda öyle bir şey gördü ki adeta, ‘Yok artık’ dedi.

Son yıllarda uyuşturucu madde ticaretine göz açtırılmıyor. Gelen ihbarları da değerlendiren güvenlik güçleri, Konya-Karaman arasında uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Sonrasında olanlar akıllara durgunluk verdi.

ARACIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A. ve F.B. isimli şahısların Konya’dan Karaman’a uyuşturucu madde getireceği yönde bilgiye ulaştı.

ELİNİ KAFASINA KOYUNCA ŞÜPHELENDİLER

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen ekipler, şahısların içinde bulunduğu aracı köy yolunda durdurdu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeye rastlanmazken, ekipler protez saç takan ve elini devamlı olarak kafasının üzerine koyan M.A’nın tedirgin hareketlerinden şüphelendi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Bunun üzerine protez saçı kaldıran polis, şahsın kafasına gizlenmiş 18.32 gram metamfetamin maddesi buldu. Gözaltına alınan 2 şahıs daha sonra emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA