Özgür Özel’den Konya Yakınması: Bir Tane İçkili Mekan Yok!

Özgür Özel’den Konya Yakınması: Bir Tane İçkili Mekan Yok!
 İnternet Editörü
Özgür Özel Halk TV’de yayınlanan Seçim Özel programında AK Partili belediyeler hakkında konuştu. Özel'den Konya hakkında da enteresan bir içkili mekan çıkışı geldi. İşte o video…

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan Seçim Özel programına katıldı.

“ALKOL RUHSATI VERMİYORLAR”

Burada enteresan bir konuşmaya imza atan Özel, AK Partili belediyeleri eleştirdi.

Özel, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Gidin bakın AK Parti’nin 20 yıldır yönettiği belediyeler ne ile övünüyor. ‘Bir tane alkol ruhsatı vermedik’ diyor. Hadi alın yanınıza bir tane misafirinizi, yabancı iki tane turist gitsin de Kayseri de bir balık restoranında bir tane beyaz şarap istesin.

“ŞEHRİN HİÇBİR YERİNDE ALKOL BULAMAZSINIZ”

Kayseri’de Konya’da, AK Parti’nin uzun zamandır yönettiği yerlerde otellerin roofları dışında bir tane içkili mekan yok. Eğer eskiden Turizm Bakanlığı’ndan ruhsat aldıysa otelde var onu da zemin kata izin vermiyorlar. En üst kata veriyorlar. Şehrin hiçbir yerinde alkol yok.

Ondan sonra bana inanın ben size dokunmayacağım. Başarabiliriz. Neyi başarabilirsiniz. İzmir’i kendinize benzetmeyi başarabilirsiniz.”

İşte o gündem olan video:

Kaynak:Konya'nın Sesi