Özel Bireylere Özel Proje!

Özel Bireylere Özel Proje!
 Muhabir
Konya’da 5 yıldır hizmet veren Canan Çavuşoğlu Güzellik ve Akademi’si özel bireylere yönelik yaptığı proje ile gönülleri kazandı. 9 yıldır güzellik sektörü içinde olan Canan Çavuşoğlu 5 yıl önce kurduğu kendi markası Canan Çavuşoğlu Güzellik ve Akade...

Konya’da 5 yıldır hizmet veren Canan Çavuşoğlu Güzellik ve Akademi’si özel bireylere yönelik yaptığı proje ile gönülleri kazandı. 9 yıldır güzellik sektörü içinde olan Canan Çavuşoğlu 5 yıl önce kurduğu kendi markası Canan Çavuşoğlu Güzellik ve Akademi’si Konya ve ilçelerinde yaşayan özel bireylere ücretsiz bir şekilde kişisel bakım hizmeti veriyor. 21 yaşındaki kardeşi Betül sayesinde başladığı bu proje ile binlerce özel bireye hizmet vermeye devam ediyor.

A’dan Z’ye birçok işlemin yapıldığını söyleyen Canan Çavuşoğlu, “Canan Çavuşoğlu Güzellik ve Akademi’sini 5 yıl önce kurduk. Ben işletmeye sahibiyim down sendromlu bir kız kardeşim var ismi Betül var onu da yanımda çalıştırıyorum. Kendim 9 yıldır sektöründeyim bu işletmeyi açtığımız günden beri özel çocuklara özel bir projemiz var. Burada yapmış olduğumuz uygulamalar bölgesel incelme, lazer, kalıcı makyaj, protez tırnak işlemleri, çatlak tedavisi, selülit tedavisi, cilt bakımı, lekeli bakımlar, akneli bakımlar. Bunlar için özel uzmanlarımızın hepsi belgeli uzmanlar. Bu şekilde uygulamalarımız var. Ürün satışlarımız, kolajen satışlarımız, dışarıdan ürünler ve içerden yenilebilir. Kolajenlerle satışlarımız bu şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE

Down sendromlu kardeşinin katkılarıyla başladığını söyleyen Canan Çavuşoğlu, “Bu projeyi hayata geçirmeyi Betül sayesinde karar verdi. Betül 21 yaşında. 21 senedir bize bu şeyi çok yükledi. Böyle vicdan, merhamet birçok şeyi Betül’den de öğrendim diyebilirim. Yaşadıkça da gördük onlara ne kadar zor olduğunu. Bu uygulamalarım fark ettim. Betül'ün ablası dayım ben bir şekilde elinde tutuyorum, yapıyorum, destek oluyorum işte rahatlatıyor ama en azından ben bu işi bildiğim için yapabiliyorum. Bilmeyen birçok kişi var hani onlara ben önder olmak istedim. Burada beni çok zorlayan, maddi açıdan zorlayan bir durum olmadığı için hani bana bir zararı yok onların, Hani onlar mutlu olsun, sevinsin istedim. O yüzden de öyle bir uygulama başlattım. Sadece down sendromlular için değil bu proje bütün özel çocukları için geçerli tekerlekli sandalyeyle gelen zihinsel engelli çocuklarımız da var ve bu proje sadece kız çocuklarına özel değil, erkek çocukları da geliyor” dedi.

KARDEŞİM SAYESİNDE OLDU

Down sendromlu kardeşinin katkılarıyla başladığını söyleyen Canan Çavuşoğlu, “Ben burayı birazcık Betül'ün şansına açtım. İstanbul'dan geldikten sonra Betül de hep evdeydi. Betül annemle olunca hiç kalkamıyor, hep oturuyor falan. Ona da bir iş yeri olsun. Hem her gün yanımda gitsin gelsin istedim. Onun da okulu bitmişti boşta kalmasın dedim. Betül çok süslü püslü bir kız böyle özensiz, ojesi olmadan, makyajı olmadan dışarı çıkmaz, Onun şansına açtım. Onun için çok iyi oldu benden daha çok istekli sabah benden önce kalkar hadi işe gidiyoruz diye çok seviyor burayı kızlarla iletişimi çok iyi, müşterilere hizmet ediyor, çay, kahve veriyor. Betül down sendromlu olmasa bile özel bireylere karşı çok hassasım ama Betül tabiki bunu 2 katına çıkarmamı sağladı” diye konuştu.

ÖZEL ÇOCUKLARDAN İLGİ YOĞUN

Konya ve ilçelerinden bu özel projeye ilginin fazla olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “İlgisi çok yoğun, çok güzel. Bazı okullara da broşür de bıraktık. Herkes biliyor aslında. Bazı çocuklar çok inat. O yüzden gelmek istemiyor. Bazıları da çok seviyor burayı. Burada onlara yaptığımız işlemlerden dolayı çok memnun oluyorlar bide biz onlarla ilgilendiğimiz zaman hoşlarına gidiyor o yüzden projemiz yoğun bir talep görüyor. İlçelerden bile artık gelenler var sadece Konya merkez değil ilçelerdeki çocuklardan bile gelenler var. Okullara broşür gönderdim bu sayede ebeveynler burayı öğrenip çocuklarını getirebiliyorlar. Telefonla arayıp randevu aldıktan sonra belirlediğimiz tarihte ebeveynleri ile gelip bu hizmetimizden faydalanabilirler” diye açıkladı.

CİHAZLARIMIZDAN SONUÇ ALMA ORANIMIZ YÜKSEK

Hem özel çocuklara hem de diğer müşterilerin için kesin sonuç veren cihazları kullandığını söyleyen Çavuşoğlu, “Sağlık Bakanlığı onaylı cihazlarımız İstanbul'dan geliyor. Birçok cihazımız yurt dışından da olan cihazlarımız var. Bütün cihazlarımızla sonuç alabilme özelliğimiz var. Hani yüzde 70, yüzde 80 bile olsa o sonucu mutlaka alıyoruz. Yaptığımız diğer işlemlere de ilgi baya yoğun. Bölgesel incelme işlerimiz yoğunluklu geçiyor. Onlar da seans şeklinde oluyor. Herkes de gelebilsin diye çok makul tutuyoruz fiyatları. Şu an zaten 1 Ocak'a kadar kampanyamız var. 1 aylık bir kampanyamız var. Bütün fiyatlar yarı yarıya hatta yarı yarıya hatta daha azına indirdik” dedi. -Buse Aşcı