Murat Yiğit'ten Meram Niyaz Usta İlkokuluna Ziyaret!

Murat Yiğit'ten Meram Niyaz Usta İlkokuluna Ziyaret!
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında 27 Aralık 2023 tarihinde Meram ilçemizde bulunan Niyaz Usta İlkokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Okul Müdürü Numan Saraç’tan okulun genel durumu ve okul bünyesinde yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Eğitim alanlarında incelemelerde bulunarak sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerle de buluşan Murat Yiğit, Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmekte olduğu Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İl Müdürü Murat Yiğit burada yaptığı konuşmada, Millî Eğitim Bakanlığımızın 2023/28 sayılı Genelgesi ve Bizim Okulumuz kapsamında hazırlanan "Şehrimiz İmzamız" projesi çerçevesinde, okullarda geleneksel oyun alanlarının oluşturulduğunu belirterek Meram Niyaz Usta İlkokulundaki oyun alanlarının öğrencilerin fiziki ve zihnî gelişimine katkı sunacağını söyledi.

Ülkemizin geleceğe yönelik hedeflerinin gerçekleşmesinin öğrencilerin gayretli ve inançlı çalışmalarında saklı olduğunu belirterek öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Müdür Murat Yiğit’e ziyaretleri sırasında Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ve şube müdürleri eşlik etti.

Kaynak: