LÖSEV'den Anlamlı Yürüyüş

LÖSEV'den Anlamlı Yürüyüş
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ve gönüllüleri tarafından, Türkiye'nin dört bir yanında kanser ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Konya'da yürüyüş yapıldı.

Yurdun dört bir yanında 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Konya'da Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan yaklaşık 200 kadar vatandaş, Kayalıpark'a yürüdü. Yürüyüşte "LÖSEV İyi ki Varsın", "Yaşasın Cumhuriyet" gibi sloganlar atılırken, katılımcılara ikramlarda bulunuldu. LÖSEV'in bu anlamlı yürüyüşünü Konya halkı alkışlayarak ve fotoğraflar çekerek karşıladı.

Yürüyüşten önce LÖSEV Sosyal Hizmetler Yönetmeni Pelinsu Eke, Konya'da büyük bir aile ve gönüllü kitlesine sahip olduklarını belirtti. Eke, "Konya'da büyük bir çoşkuyla Lösemili Çocuklar Haftasını kutlamayı hedefliyoruz. Buradaki amacımız kanserin iyleşebilir bir hastalık olduğunu duyurabilmek, Lösemi'nin görünürlüğünü artırabilmektir. Bu kapsamda Konya halkının desteği bizler için çok önemlidir" dedi. Konya'nın Sesi - Gökhan Oral