KSO Başkanı Büyükeğen: '4 Yılı Fırsat Dönemine Çevirmeliyiz'

KSO Başkanı Büyükeğen: '4 Yılı Fırsat Dönemine Çevirmeliyiz'
 Muhabir
Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen sosyal medya hesabından seçim sonrası başkanları tebrik ederek açıklama da bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında Konya Büyükşehir Başkanı ve merkez 3 ilçedeki belediye başkanları belli oldu. Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen sosyal medya hesabından seçimi kazanan Konya Büyükşehir Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı tebrik etti.

Türkiye'nin önünde seçimsiz 4 yılı olduğunu söyleyen Büyükeğen, daha güçlü bir Türkiye için bu 4 yılın 'fırsat dönemi'ne çevrilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Büyükeğen paylaşımında şu sözlere yer verdi;

"31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve yeniden seçildi
@Konyabüyükşehir Belediye Başkanımız @u_ibrahim_altay, @SelçukluBel Başkanımız @a_pekyatirmaci, @KaratayBelediye Başkanımız @hkilca, @MeramBelediyesi Başkanımız
@MustafaKavus ve ilçe belediyesi başkanlarımızı tebrik ediyorum."

" Türkiye'nin önünde artık seçimsiz bir 4 yıl var. Daha güçlü bir Türkiye için bu 4 yılı 'ilk döneme' dönüştürmeliyiz. Enflasyonla mücadelemizi sürdürmeliyiz. Yeni bir reform dönemi inşa ederek, üretimi güçlü kılacak değişiklikleri hızla hayata geçirmeliyiz."