Konya’nın Tasarım Festivalinde Son Gün!

Konya’nın Tasarım Festivalinde Son Gün!
 Muhabir
Konya Novaland Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Tasarımca Fest Kış Sezonu Festivali 13-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tasarımca Fest’in bugün son günü. İçerisinde onlarca stant bulunan festivalde tesettür giyiminden ayakkabıya, çantadan takı...

Konya Novaland Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Tasarımca Fest Kış Sezonu Festivali 13-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tasarımca Fest’in bugün son günü. İçerisinde onlarca stant bulunan festivalde tesettür giyiminden ayakkabıya, çantadan takıya birçok ürün festivale özel indirimlerle alıcılarını bekliyor.

Sefa Betül Tesettür Giyim Mağazası çalışanı Harun Acar, “Şu an burada pantolon etek, ceket, tunik, ferace genellikle tesettüre yönelik kıyafetlerimiz var. Piyasaya göre buraya getirdiğimiz ürünlerin fiyatları mağaza fiyatlarının yarısında. Festivale özel fiyatlarımız var. Takımlar 500 TL, feraceler 600 TL, kaşe kabanlarımız 1000 TL, pantolonlar 200TL şeklinde. Piyasaya göre burada çok uyguna satıyoruz. Burada en büyük ilgi takımlara oldu bunun nedeni de içinde tuniği, pantolonu, ceketi var ve fiyatı 500 TL. Kış geldiği için kışlık ürünlere de ilgi oldukça büyüktü” şeklinde konuştu.

HER KESİME UYGUN TAKI BULUNUYOR

Festivale olan ilgiden memnun olduğunu söyleyen Alisa Jewlry Takı sahibi Emel Kantar, “Katıldığım ilk festival olduğu için Tasarımca Fest’ten oldukça memnunum. Standımızda her kesime, her bütçeye, her yaşa uygun takılarımız mevcut.

Çelik, zirkon kaplama, altın kaplama birçok ürünümüz mevcut. Burada küpe, kolye, bileklik, broşlardan oluşan geniş yelpazede ürünlerimiz var. Şu an ilgi en çok broş ve kolye de ve fiyatlarımız gayet uygun takılarımızın fiyatları 100 liradan başlayarak 1000 TL’ye kadar çıkıyor” dedi.

ABİLEYER YOK FİYATINA SATILIYOR

Festivalde abiyeye ağırlık verdiğini belirten DKC moda atölyesi sahibi Büşra Dikici, “2 yıldır bu işi yapıyorum. Burada abiyeden şık gündelik kıyafetlere kadar gömlek, pantolon, takımlar etekler mevcut.

Abiyeler 2000 TL ile 3000 TL arasında değişiyor. Pantolonlar 250 gömlekler ve ceket takımları 400 TL ile 500 TL arasında değişiyor. Fiyatlarımız gayet uygun piyasanın çok çok altında fiyatlara müşterilerimizi memnun etmek amaçlı satıyoruz. İlgi gösteren herkse teşekkür ederim” diye açıkladı.