Konya'nın o ilçesinden üniversite tercih danışmanlığı hizmeti!

Konya'nın o ilçesinden üniversite tercih danışmanlığı hizmeti!
Konya Haber: Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerin doğru tercih yapabilmesi için “Tercih Öncesi” konferans düzenleyeceklerini duyurdu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerin doğru tercih yapabilmesi için “Tercih Öncesi” konferans düzenleyeceklerini duyurdu.

Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenleneceği duyurulan uzman akademisyenlerin konuşmacı olacağı “Tercih Öncesi” adlı konferans 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 16:00’da Ereğli Kültür Merkezi'nde başlıyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ereğlili öğrencilere müjde veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu şu ifadelere yer verdi: " Üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerin doğru tercih yapabilmesi için her zaman olduğu gibi “öğrenci dostu” belediyecilik ile gençlerimizin yanındayız. Bu noktada üniversite tercihi yapacak öğrencilerimize rehberlik etmek ve doğru tercihler yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla YKS tercihlerinde uzman akademisyenlerin konuşmacı olacağı “Tercih Öncesi” konferansı düzenliyoruz.

YKS sınavına giren tüm öğrencilerimizi, tercih dönemini daha kolay ve rahat geçirebilmeleri adına 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat:16:00’da Ereğli Kültür Merkezi'ne davet ediyorum."

  • Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi