Konya’nın lezzet ilkleri Seranade’de olacak

Konya’nın lezzet ilkleri Seranade’de olacak
Seranade Etliekmek uzun yılların tecrübeleri neticesinde, dekorasyondan menüye, konseptten lezzete, dünya standartları ve kaliteleriyle yarışacak bir mekan olarak Sille Yolu üzerinde açılışa hazırlanıyor.

Açılışlarına bütün vatandaşları davet eden Seranade Etliekmek Ustası Ali Kızılay, “Ürünlerimizdeki çeşit ve kalite, fiyatlarımızdaki uygunlukla birleşince, şehrimizde ilk akla gelen mekânlardan olmamızı sağlamıştır. Her biri kendi alanında uzman ve profesyonel personelimizle, yıllardır bu sektörde olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz yeni iş yerimize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı

TESCİLLİ VE PATENTLİ ETLİ EKMEK

SERANADE ETLİEKMEK’TE

Seranade Etliekmek Ustası Ali Kızılay, “Biz Seranade olarak tescilli ve patentli bir markayız. Bu iş yerimizden önce Büsan Sanayi’de hizmet vermekteydik. Seranade Etliekmek olarak baba mesleğini yürütüyoruz. Lezzet anlayışından ödün vermeden, güler yüzlü personeliyle, temiz ve nezih restaurantımızı siz değerli müşterilerimize hizmet verecektir. Seranade Etliekmek üstün hizmet anlayışıyla babadan oğula lezzet kalitesi ve tecrübesiyle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. Seranade Etliekmek olarak lezzeti, kaliteyi ve hijyeni her zaman ön planda tutmaktayız. Daha açılış yapmadan müşteri memnuniyetimiz üst seviyede bunun sebebi ise sektörde tanınıyor olmamız” ifadelerini kullandı.

TECRÜBELİ PERSONELLERİ İLE

Ali Kızılay, “Sabah 08.00 ile 23.00 arası hizmet vermekteyiz. İşimizin bereketinin bir sebebi ise erken saatlerde işimizin başında olup işimize olan özeni her alanda sağlamaktır. İş yerimizde yeni faaliyete bağladığımız için şu anlık dört tecrübeli kişiyiz. İlerleyen zamanlarda ise istihdamımızı arttıracağız” dedi.

 

KONYA’NIN LEZZET İLKLERİ

SERANADE MEVCUT

Kızılay, “Menü içeriklerimizden bahsedecek olursak Etli ekmek, Mevlana, Bıçak arası, Kekikli, Sade, Recai, Jumbo boy lahmacun, Tavuk kebabı, Hatay belen tavadır. Konya’da Hatay Belen Tava’yı ilk yapan biziz. Hatay belen tavayı yaparken güvecimize etimizi harmanlayıp soteleyip yerleştiriyoruz. Sonrasında üzerini hamur ile kapatıp buharında pişmesini sağlıyoruz. Bu lezzetimizde de Konya’ya öncü olacağımıza inanıyorum. Konya'da Seranade Etliekmek Konya mutfağının hem de ülkemizin diğer lezzetli yemekleri ile damak zevkinize hitap etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu. •Gizem Başar